Сарафани на літо : що диктують модні тренди 2020

Незважаючи на велику кількість зручних шорт, бриджів і літніх легких брюк, жіночні предмети гардероба і ніжні образи не втрачають своєї актуальності і популярності у прекрасної половини людства. А значить, одним із трендів нового теплого сезону стануть сарафани на літо Різноманітність використовуваних матеріалів, фасонів і моделей дозволить кожній модниці придбати наряд для будь-якого випадку.

Літні сарафани - універсальний одяг на теплу пору року

Думка про те, що сарафани на літо доречні тільки для створення пляжного або прогулянкового розслабленого лука, помилкова. Наприклад, сарафан-міді стриманого відтінку з мінімальною кількістю декоративних елементів підійде навіть для офісу зі строгим дрес-кодом. Особливо актуальні для бізнес-середовища речі в чорно-білій гамі.

Сарафан в підлогу, зшитий з підходящої тканини - відмінне рішення для вечірки. А міді в стилі кежуал або нормкор і зовсім відкриває широке поле для експериментів з повсякденними образами і сполучуваністю речей, дозволяючи створювати вельми несподівані ансамблі.

Воздушное платье п-6361

Як купити легкий сарафан на літо і не помилитися

Мінливість моди зобов'язує дівчат і жінок оновлювати свій гардероб і імідж відповідно до її віяннями. Однак тенденції для такого одягу, як сарафани на літо , змінюються мало. Щоб в цьому переконатися, достатньо подивитися каталог сарафанів і порівняти фото останніх літніх колекцій з торішніми.

Трендові кольори і принти літніх сарафанів

Цього літа палітра кольорів для сарафанів досить широка, так що красуням України помилитися буде важко. У новому літньому сезоні актуальні однотонні тканини пастельних тонів, а також яскраві відтінки - від чорного і білого до ультрамодного кольору апельсина або соковитої трави. А значить, можна сміливо вибирати колір до душі. Так, синя палітра виграшно відтіняє блакитні або сірі очі, а зелений сарафан на літо красиво підкреслює оливковий подтон шкіри.

Що стосується візерунків, вже кілька сезонів поспіль не сходять з модного п'єдесталу такі принти:

● геометрія - горизонтальні або вертикальні смуги різної ширини, велика або дрібна клітка;      

● етнічні мотиви;      

● квіткові орнаменти;      

● анімалістичні візерунки (наприклад, леопард), проте поєднувати їх потрібно з великою обережністю;      

● великий і дрібний горох, асоціюється з ретростиль і модою 50-х років.      

У новому сезоні до трендам приєдналися такі деталі і рішення:

● сарафани на літо з абстрактними узорами;      

● плісировка;      

● градієнтні переходи, особливо виграшні для одягу в морському стилі;      

● вишивка, бісер, стрази, мережива, паєтки - усіма цими деталями можна розбавити однотонний наряд з простої тканини.      

Актуальні фасони літа 2020

Однаковим успіхом користуються викрійки простих сарафанів прямої форми і асиметричні моделі. До трендовим можна сміливо віднести такі фасони:

Воздушное платье п-6361

  1. Сарафани на літо , створені на зразок античної грецької туніки. Такі наряди можуть бути будь-якої довжини - від міні до максі. Сарафани в грецькому стилі зазвичай доповнені тонкими бретелями або зав'язками на шиї.
  2. Сарафан-сорочка довжини міді, хоча зустрічаються і варіанти максі-оверсайз.
  3. Сарафани із завищеною лінією талії, що підкреслюють груди.
  4. Сарафан на запах - один з наймодніших варіантів цього року. Сарафани на літо з запахом ефектно підкреслять талію, обриси горловини і допоможуть створити пропорційний силует.
  5. Асиметричні моделі зроблять образ нетривіальним і дозволять продемонструвати гарні ноги.
  6. Наряд з рюшами. Літнє плаття або сарафан з рюшами додасть образу легкості. У 2020 в моді обсяг і різноманітність легких драпіровок.
  7. Сарафани з облягаючим ліфом і расклешенной спідницею.

Всі без винятку сарафани на літо тяжіють до відкритості - оголені шия і плечі, виріз на спинці, сітчасті вставки, розрізи на спідниці в підлогу. На всі перераховані рішення модницям варто звернути увагу при покупці сарафана цього літа.

Сарафани на літо : який силует вибрати

Популярність модних стилів кежуал і нормкор задає в цьому році тенденцію до максимально простим силуетах. Тому в тренді:

● прямі сарафани, злегка приталені або оверсайз;      

● трапецієподібні моделі, які підходять для дівчат з пишними формами;      

● летять і повітряні силуети.      

Однак офісні та вечірнє вбрання залишаються вірні строгим лініям і класиці жіночого гардеробу - футляру.

З чого шиють сарафани на літо

Незважаючи на мінливі тенденції щодо фасону, довжини і кольорової гами, тканини для пошиття літніх сарафанів використовуються стандартні - ситець і льон. Вони добре вбирають вологу, не створюють ефект сауни, до того ж їх легко гладити і прати.

Крім цих матеріалів, застосовуються і інші види тканин:

  1. Шовк. Сарафани на літо з шовку примхливі у догляді, але виглядають завжди незрівнянно. Таке вбрання однаково добре підходить для офісу або побачення.
  2. Оксамит. Шляхетна фактура тканини дозволить надіти оксамитовий сарафан для вечірнього виходу.
  3. Ірис і трикотаж. Сарафани ажурною в'язки з ірисових ниток і трикотажу навряд чи варто надягати в жарку погоду, але для прохолоди серпневих вечорів вони припадуть до речі.
  4. Шкіра і замінник. Сарафани приталеного крою з таких матеріалів виглядають дуже ефектно.
  5. Креп-шифон. Шорстка матова тканина поєднує легкість і прекрасний зовнішній вигляд з міцністю і зносостійкість.
  6. Денім. Для прихильниць практичності і зручності незамінною буде джинсова модель з кишенями.
  7. Штапель. Складається з бавовни та віскози. Таке поєднання надає тканині красивого блиску, нехарактерний для чистої бавовни, і дарує матеріалу здатність ефектно струмувати.
  8. Прошва. Цей різновид бавовняних мережив допоможе виглядати безтурботно і легко навіть в трудові будні.

Сарафани на літо купити недорого в інтернет-магазині Torry Shop

Український оптовий магазин жіночого одягу Torry Shop пропонує покупцям сарафани на літо , а також речі інших категорій за лояльними цінами. Для оптовиків передбачена система знижок і акцій. Доставка товару здійснюється в усі регіони країни провідними транспортними компаніями.