Весняне в'язане пальто

Весняне в'язане пальто

В останні роки найоригінальнішим і найексклюзивнішим предметом жіночого гардеробу є в'язане пальто. Його головна особливість полягає в тому, що воно яскраво підкреслює індивідуальність створюваного образу, незалежно від стилю. Можливо, ви віддаєте перевагу класиці, строгості та елегантності, а може любите кокетливість і неординарність. У будь-якому випадку, поєднання м'яких форм і неймовірної зручності, яким володіє пальто в'язане, допоможе вам створювати неповторні образи на кожен день.

Сучасні дизайнери стверджують, що весною 2019 року в'язане пальто зобов'язане оселитися в шафі кожної дівчини, яка поважає модні тенденції і цікавиться новими трендами. Саме в цьому сезоні даний атрибут буде на піку своєї популярності.

Про те, як правильно підібрати і купити в'язане пальто ми розповімо в цій статті.

Популярні моделі в'язаних пальто

Щоб втілити в життя бажання кожної жінки бути красивою і стильною, модельєри постійно шукають свіжі ідеї і придумують новомодні фасони верхнього одягу. Що ж вони пропонують в цьому весняному сезоні?

На сьогоднішній день створена колосальна різноманітність моделей в'язаних пальто, які, мабуть, зможуть задовольнити побажання кожної леді. І так, давайте розглянемо найактуальніші з них.

  • Оверсайз. Так, цей тренд ще не скоро покине модний Олімп. Недбале, об'ємне, ніби запозичене з чоловічого плеча, таке в'язане пальто зробить вас ще більш витонченою і красивою.
  • Кокон. Це різновид oversize, який відрізняється завуженим внизу подолом, широким кроєм рукавів і спущеною проймою. Якщо правильно підібрати пальто в'язане в цьому стилі, то воно не буде вас повнити, а навпаки, візуально підкреслить вашу крихкість.
  • Довге в'язане пальто-кофта. Ідеальний варіант для повсякденного носіння. Така модель нагадує подовжений кардиган, а значить, її можна поєднувати практично з будь-яким одягом.
  • Пончо. Це ефектне, екстравагантне і просто стильне в'язане пальто, що сподобається кожній. У поєднанні з капюшоном і поясом на талії, така річ стане не тільки відмінним захистом від холоду, але й неймовірно оригінальним предметом у вашій шафі.
  • Пальто в'язане без рукавів. Такий фасон не є поширеним через певний клімат в нашій країні. Однак, цей варіант теплої жилетки-безрукавки дуже цінується жінками, які часто їздять на автомобілі.

Як бачите, існує величезна кількість моделей в'язаних пальто. І вибрати актуальний фасон не буде складно, оскільки все залежить від ваших особистих бажань і смакових уподобань.

В'язане якісне пальто від ТМ Torry-Shop

Якщо ви не знаєте де придбати в'язане пальто високої якості за доступною ціною, тоді ми з радістю підкажемо, де можна зробити вигідну покупку.

Заходьте в наш інтернет-магазин Torry-Shop. Тут ви побачите великий каталог в'язаних пальто. Всі представлені товари відповідають європейським стандартам якості і модним трендам. Крім того, вас безсумнівно порадує демократична цінова політика компанії!