Стильні демісезонні пальто для жінок з пишними формами

Стильні демісезонні пальто

На сьогоднішній день верхній одяг для повних жінок представлений колосальним різноманіттям фасонів та моделей на будь-який смак, адже мода розширила стандарти краси. Щорічно на подіумах з'являється все більше стильних і яскравих колекцій для представниць прекрасної статі з пишними формами. Серед великого вибору різних варіантів найбільш популярними вважаються демісезонні пальто.

Що таке демісезонне пальто? Це одяг, який створюється з вовни, хутра, шкіри та трикотажу. Він є ідеальним для міжсезоння - його можна одягнути як в осінній період, так і ранньою весною. Крім цього, варто нагадати, що демісезонні пальто є ефективними способами “зібрати фігуру”, зробити її стрункішою і додати елегантності. Головне лише підібрати підходящий фасон.

Як підібрати красиві демісезонні пальто 2019 для розкішних красунь?

Як ми уже сказали, головною особливістю при виборі демісезонних пальто для повних жінок є фасон. Чудовими варіантами є моделі, які несуть в собі додатковий об'єм. Ще одним не менш важливим критерієм є тканина - вона не повинна мати надто складну фактуру. І, безумовно, істотну роль відіграє довжина, адже надмірно відкриті ноги і стегна вкажуть на всі недоліки фігури.

Ми підібрали для вас найпопулярніші демісезонні пальто 2019, які сподобаються та підійдуть дамам з пишними формами.

  • Пончо. Це демісезонні пальто вільного крою з широкими рукавами або з прорізами для рук, що, до речі, є ультрамодного деталлю. Такий фасон чудово приховує животик, стегна і руки. Що стосується довжини, то вона може доходити до середини бедра або до колін. І той, і інший варіант виглядають бездоганно, тому вибираючи, важливо враховувати лише особливості власної фігури.
  • Демісезонні пальто в стилі бохо. Такі моделі вирізняються асиметричним низом, фактурними ґудзиками, цікавими орнаментами, бахромою та в'язаним декором. Завдяки такому фасону можна легко заховати все зайве і виглядати надзвичайно витонченою.
  • Демісезонні пальто на запах, або пальто-халати. Такий тренд сезону є одним із найбільш виграшних для повних жінок. Широкий капюшон-комір створює правильні пропорції для жінок з фігурою “груша”. А пояс підкреслює талію навіть, якщо її лінії розмиті.

Де купити пальто демісезонне?

Якщо ви вирішили придбати демісезонні пальто, тоді ми рекомендуємо завітати в інтернет-магазин Torry-Shop. Тут представлений величезний асортимент, у якому кожна леді зможе знайти бездоганний варіант.

Крім того, на офіційному сайті torry.com.ua можна купити демісезонні куртки та зимові куртки за низькими цінами!