Плаття великих розмірів: новинки сезону

Плаття великих розмірів - універсальне рішення для власниць пишних форм. В арсеналі дівчини обов'язково повинно бути присутньо мінімум 2-3 вироби, щоб в подальшому створювати стильні комбінації. Інтернет-магазин Torry Shop спростив пошук речей для повних дівчат, зібравши в каталозі універсальні і нарядні сукні великих розмірів в Україні . Давайте розберемося, які фасони на піку популярності в цьому сезоні, і що слід враховувати при виборі вбрання від виробника. З асортименту ви зможете замовити як легкі наряди, так і куртки жіночі оптом і в роздріб.

Головні новинки сезону 2020

Власницям пишних форм не потрібно відмовлятися від ряду фасонів. При правильному підборі сукні великих розмірів підкреслять виключно переваги фігури. У поточному і майбутньому сезоні порадуйте себе красивим, а головне стильним вбранням з переліку, який наведений нижче.

Плаття в квіточку

Квітковий принт - справжній «гімн» жіночності. Вироби з таким візерунком можна носити як влітку, так і навесні, восени разом з куртками і грубими черевиками, човниками. Плаття великих розмірів в квіточку стали вже класикою. Тому вони не втратять актуальності в майбутньому сезоні, завдяки чому ви гарантовано будете виглядати стильно. Інтернет-магазин пропонує великий вибір виробів, серед яких особливої уваги заслуговують такі наряди:

  • з дрібним візерунком, польовими квітами;      
  • в приглушених спокійних відтінках;      
  • в довжині міді та максі;      
  • з розрізами;      
  • з трикутним і квадратним вирізом.      

Власницям xl і xxl розміру краще зупинитися на виробах з дрібним принтом в стриманій колірній гамі: бежеві, чорні, молочні, червоні, ніжно-рожеві. Віддавайте перевагу вільному крою. Представлені вироби відшиваються з легкої матерії. Низ і рукава додатково декоруються невеликими воланами і рюшами, що створює легкий, романтичний образ. Такі вироби з ошатних легко перетворюються в повсякденні. Тільки в першому випадку образ доповнюється човниками і босоніжками, а в другому - грубими черевиками, кедами і кросівками.

Плаття в горошок

Представлений принт - символ елегантності, витонченості. На піку популярності дрібний горошок. При цьому не варто обмежуватися виключно чорно-білим забарвленням. Виграшно виглядатимуть вбрання в коричнево-білій, синьо-білої, зелено-білому забарвленні. Особливу увагу приділіть виробам, в яких поєднуються одразу кілька розмірів і відтінків горошку. Такі сукні великих розмірів найкраще вибирати в прямому або приталенном крої. Серед дівчат плюс-сайз популярністю користуються фасони на гудзиках, під пояс. Оптимальна довжина - міді та максі.

Платья больших размеров

Білі сукні

Тренд 2020 року - білі вбрання, які відображають прагнення до простоти, і змушують мріяти про відпочинок на Середземноморському узбережжі. При виборі такого виробу зверніть увагу на наступний текстиль:

  • бавовна;      
  • поплін;      
  • льон;      
  • віскоза.      

Стилістичні варіації - великі: від фасону звичної білої сорочки до романтичних оборок, вікторіанських моделей. Конструкція виробів - мінімалістичний. Головною прикрасою стають оборки на плечах або рукавах, високий розріз, трикутний виріз, асиметричний низ, вибите полотно. Цікаво і оригінально виглядають рукава з подплечниками, моделі на одне плече, на тонких і розширених бретелях, у вигляді подовженої сорочки.

Тропічні принти

Пишна зелень і листя в яскраво-зеленому забарвленні - один із трендів 2020 року. Купити сукні великих розмірів оптом з таким оформленням варто тим, хто любить виділятися. Стиль «Тропікана» повернувся в тренд з 2000-х. А-подібний силует, подовжений і укорочений рукав - одні з відмінних рис фасону такого типу.

Baby Doll

Це пишні вироби, в яких поєднується шик і невимушеність. Причина популярності таких моделей - вільний крій, який починається відразу від лінії грудей. Повітряний силует додає образу легкості, витонченості. Поєднувати такі сукні великих розмірів найкраще з капелюхами, сандалями, босоніжками на плоскому ходу, грубими черевиками, чобітьми-козаки. Якщо ви хочете зробити акцент на фігурі, доповніть образ шкіряним поясом.

Як вибирати плаття великих розмірів: основні моменти

Щоб відчувати себе комфортно і впевнено, важливо правильно підібрати наряд. Моменти, на які варто звернути увагу:

  • Силует. Надмірна драпірування або складне мереживо здатні додати зайвих обсягів. Вибирайте фасони, в яких декоративний акцент виключно на одному конструктивному елементі, наприклад, на рукавах.      
  • Тканина. При виборі легкої матерії віддайте перевагу щільному текстилю, яка не просвічується, або конструкція передбачає наявність підкладки. Прозорий матеріал здатний не в кращому світлі представити фігуру.      
  • Не женіться за трендами. З розмірами 52, 54, 56, 58, 64 важливо знайти «свій» фасон. Якщо ваш тип фігури «пісочний годинник», то спробуйте вигідно підкреслити лінію талії поясом або ременем.      
  • Розставляйте пріоритети. Якщо ви хочете, щоб виріб одночасно прикрашало і приховувало недоліки фігури, заздалегідь визначте «проблемні місця». Так буде легше вибрати підходящий фасон.      

У Torry Shop ви зможете купити жіночі сукні великих розмірів оптом в повній розмірній сітці. Це спростить формування асортименту власного магазину або торговельної точки. Разом з цим у продажу є і інші товари, наприклад, актуальна жіноча зимова куртка батал , жилети, костюми. Компанія організовує оперативну доставку по Україні зручним для одержувача способом. Опт і роздріб , конкурентні ціни дозволяють вибрати і придбати вироби з вагомою економією. Слідкуйте за оновленнями сайту, щоб не пропустити знижки і акційні пропозиції.