Кардиган, як найактуальніший тренд сьогодення

кардиган жіночий

Сьогодні одним з найрозповсюдженішим видом кофти є кардиган, секрет його успіху простий – він дозволяє створювати нові образи з речами, які уже є у вашому гардеробі, варто лише вірно скомбінувати. Якщо зазвичай кофта одягається через голову, то кардиган носиться як жакет. Він здатний зігріти у холодні вечори, та навіть восени, взимку ж його можна носити під пальто. Ми пропонуємо модні кардигани на осінь, щоб вони могли зігрівати вас навіть у найпохмурішу погоду. Популярні як довгі так і короткі варіанти кардиганів. Також жіночі кардигани є з капюшоном, з гудзиками і без, та жіночі жилетки. Кардиган здатний замінити пальто ранньої осені. Він гармонійно поєднується як зі святковими, так і з повсякденними нарядами. Інтернет-магазин Torry shop пропонує жіночий одяг оптом, тут ви обирете стильний жіночий кардиган, який ідеально вам пасуватиме.

Модні поради:

  • Короткий кардиган цікаво виглядає з сукнею чи спідницею і туфлями на підборах.
  • Для повсякденного образу короткий кардиган можна носити з джинсами, скіні.
  • Довгий кардиган стильно виглядає з довгим чорним платтям, але при цьому потрібно використовувати кардиган в світлих кольорах.
  • Під темний кардиган варто одягати світлі сорочки.
  • Варіанти з капюшоном потрібно обирати без гудзиків, так він додасть епатажу у ваш образ.
  • З довгими кардиганами без рукавів можна комбінувати короткі шорти.
  • Актуальними зараз є кардигани оверсайз.

Чому варто обрати кардиган?

Варто знати, кардиган ніколи не виходить з моди та є одним з найуніверсальніших речей, він здатний підкреслити будь-яку фігуру, головне правильно його підібрати. Магазин Torry shop пропонує широкий асортимент кардиганів, як коротких так і довгих, для різних типів фігур та різного фасону, тому у нашому інтернет магазині ви знайдете, те що давно шукали. Наші менеджера допоможуть вам обрати, той одяг, на який раніше ви не наважувалися. Багато хто стверджує, що у довгому кардигані красиво лише високим та струнким дівчатам, це не так! Адже мода не стоїть на місці і вдосконалюється. Потрібно вірно підібрати силует, довжину та колір і ви виглядатимете не гірше голівудських зірок.