Як вибрати жіночу демісезонну куртку по типу фігури?

купити жіночу демісезонну куртку по типу фігури

Протягом усього року погода вражає нас своєю непередбачуваністю. Навіть літом наступають дні, які пронизують своєю прохолодую. Що вже й говорити про міжсезоння та зиму. Ось чому у гардеробі кожної представниці прекрасної статі повинна з'явитися жіноча демісезонна куртка. Це прекрасний верхній одяг, що рятує від пронизуючого вітру, холодного дощу і, відповідно, від небажаних простудних захворювань.

Крім того, жінки, які вирішили купити недорого жіночі куртки або пальто від виробника Torry-Shop, мають можливість створювати з їхньою допомогою неперевершені образи. Як на кожен день, так і на урочисті події. Адже у нашому інтернет-магазині представлені не просто комфортні, але й привабливі жіночі демісезонні куртки.

У сьогоднішній статті ми вирішили поділитися корисними рекомендаціями, які допоможуть кожній дівчині підібрати для себе ідеальну жіночу демісезонну куртку.

Вибираємо утеплені куртки для жінок з різними фігурами

Звісно ж, для того, аби виглядати красиво та елегантно у жіночій демісезонній куртці, необхідно правильно її підібрати. І в першу чергу, вибір повинен грунтуватися на особливостях фігури:

  • Трикутник. Якщо у вас вузькі плечі та широкі бедра, то жіноча демісезонна куртка повинна акцентувати увагу на плечах, надаючи фігурі баланс. Вирішенню цього завдання сприяє такий декор, як погони на плечах, кишені на грудях, широкі лацкани. Невідповідними для такої фігури вважаються короткі варіанти, що підкреслюють ширину стегон, а також речі з великими нижніми декоративними елементами.
  • Перевернутий трикутник. У цьому випадку все навпаки: декор на грудях і плечах небажаний. Адже необхідно візуально збільшити ширину стегон. Для цього краще купити демісезонне пальто або жіночу демісезонну куртку з накладними кишенями нижче талії або з поясом з великою пряжкою. Нижній край куртки повинен досягати середини стегон.
  • Круг. Великий живіт підкреслить жіноча демісезонна куртка із блискучих тканин. Тому варто віддавати перевагу матеріалам з матовою фактурою. Власницям фігури типу “круг” слід вибирати речі, які не обтягують живіт і не мають декоративних елементів в області талії. Найкращим чином підходить прямий або трапецієвидний крій.
  • Прямокутник. При такій фігурі не дуже добре виглядає занадто коротка жіноча демісезонна куртка. Краще вибирати одяг з довжиною до середини стегон. Декоративні елементи повинні розташовуватися як вгорі, так і внизу. Також варто вибрати модель із поясом, щоб підкреслити лінію талії.

Зрозуміло, що не завжди можна віднести фігуру жінки до одного із вищеперерахованих типів. Однак, фактом є те, що декоративні елементи справді можуть вдало приховати певні недоліки.