Жіночий одяг великих розмірів: комфорт і зручність

Великі розміри жіночого одягу - альтернатива для власниць пишних форм і шанувальників сучасних оверсайз моделей. Основна перевага вільних речей - комфорт і зручність. Вони не сковують рухи і дають можливість виглядати стильно, незалежно від особливостей фігури.

Магазин жіночого одягу Torry представляє стандартну і верхній одяг для повних жінок. Товари, які представлені в каталозі - від виробника, що гарантує їх високу якість і довговічність. Жіночий одяг великих розмірів гарантує правильну посадку і зручність під час шкарпетки. Магазин пропонує недорого замовити продукцію оптом і в роздріб.

Що важливо враховувати при виборі речей для пишних форм

Купуючи продукцію такого плану, звертайте увагу на:

  • особливості фігури, силуету;
  • зріст;
  • тип моделі вироби;
  • цільове призначення.

Верхній одяг, як і інші предмети гардероба, не повинна надмірно обтягувати силует. Важливо, щоб жінка відчувала себе комфортно. Жіночий одяг великих розмірів в продажу відповідає модним тенденціям. Вона поєднується з різноманітною взуттям та аксесуарами. Співпрацюючи з компанією, ви зможете зібрати базовий стильний гардероб, який необхідний сучасній жінці.

Женские куртки больших размеров оптом

Тип фігури і покупка речей

Жіночий одяг великих розмірів, блузи, кардигани і кофти повинні приховувати недоліки і підкреслювати достоїнства. Власницям фігури типу «яблуко» важливо відмовитися від обтягуючих моделей і вибирати вільні фасони, які можна доповнити аксесуарами.

Дівчатам з силуетом «груша» важливо збалансувати верх, вибираючи вироби, в яких декор зосереджений у верхній частині. «Пісочний годинник» - універсальна фігура, на якій відмінно сидять будь-які речі. Підкреслити переваги форм ви зможете поясом або ременем.

Жіночі куртки великих розмірів

У базовому гардеробі обов'язково повинні бути присутніми зимова верхній одяг і легкі куртки на весну / осінь. У каталозі інтернет-магазину представлені такі товари:

  • Зимові моделі. Стильні утеплені вироби, в яких наповнювачем виступають синтетичні або натуральні матеріали. Фасони представлені з різноманітною довжиною: до середини стегна, по коліно. У каталозі ви зможете знайти дешеві куртки, пуховики і пальто.
  • Весняні моделі. Легкий одяг, в якій немає утеплювача або в його ролі виступає текстильна подстежка. Куртки весна (великі розміри) виготовлені з щільних матеріалів, які не пропускають вологу.

Замовлення виробів

Продукція інтернет-магазину Torry - якісний товар, який запропонований в повній ростовці. У каталозі ви зможете вибрати верхній одяг, кофти, блузи, светри, кардигани оптом. Доставка партії організовується по Україні зручним для одержувача способом. Для покупки самостійно зберіть кошик або зв'яжіться з менеджером. Він детальніше розповість про співпрацю і переваги оптового замовлення.