Жіночі блузки plus size

жіночі блузки

Кожна представниця прекрасної статі погодиться з тим, що незамінним елементом дамського гардеробу є жіночі блузки. Це дійсно універсальна річ, за допомогою якої можна створювати чудові і незабутні образи. Причому, її можна одягати не тільки для ділових зустрічей, офісних корпоративів та інших заходів, де потрібен певний дрес-код. На сьогоднішній день жіночі блузки можуть бути виконані в абсолютно різних стилях. Наприклад, коли є бажання створити жіночний і романтичний образ, можна вибрати модель з шифону, а коли хочеться сформувати красивий повсякденний look, то можна підібрати більш простий або навіть спортивний фасон.

Що ж, виходячи з цього, можна сміливо стверджувати, що жіночі блузки - це абсолютно універсальний елемент одягу, який повинен мати особливе місце в шафі кожної жінки.

Стильні блузи і сорочки великих розмірів

Сучасні колекції модних будинків представляють величезну різноманітність красивих жіночих блуз для повних жінок. Талановиті модельєри і дизайнери розробляють їх з урахуванням особливостей пишної фігури, щоб вигідно підкреслити всі достоїнства зовнішності і приховати недоліки.

Але, не дивлячись на безліч різних моделей і фасонів, які можна купити в Україні, підібрати ідеальні блузи великих розмірів буває дуже складно. Ми вирішили поділитися з вами деякими порадами, які допоможуть вам у цій нелегкій справі.

  • Зверніть свою увагу на жіночі блузки з оригінальним способом оформлення горловини у вигляді краватки або банта з довгими краями. Така модель не тільки візуально подовжує силует, але й відволікає увагу від проблемних зон.
  • Приталені блузи великих розмірів вільного крою відмінний вибір, якщо ви бажаєте приховати зайві обсяги в області живота і стегон. Крім того, якщо вибрати такий виріб з великим вертикальним принтом, то можна в рази поліпшити загальне враження.
  • Якщо вам подобаються жіночі блузки з рюшами і воланами, то не відмовляйте собі в задоволенні носити їх. Головне, щоб волани були витягнуті по вертикалі.
  • Кращий спосіб приховати будь-який недолік - зробити акцент на позитивній стороні. Наприклад, на пишних грудях. Вибирайте блузи великих розмірів з глибоким v-подібним вирізом горловини.

Жіночі блузки купити Україна

Ми сподіваємося, що наші поради будуть для вас корисними і ви зможете підібрати ідеальні жіночі блузки в будь-яких звичайних магазинах. Однак, якщо у вас все ж виникнуть труднощі, не впадайте у відчай.

У нашому інтернет-магазині Torry-Shop ви зможете ознайомитись з величезним асортиментом блуз великих розмірів, а також зимових курток, жилетів, суконь та інших товарів. Адже наша компанія спеціалізується на створенні такого одягу, знає всі тонкощі розробки та виготовлення моделей для повних жінок, які представлять фігуру у вигідному світлі.

Заходьте до нас на шопінг. Тут ви зможете вигідно купити в'язане пальто та інші верхні наряди, жіночі блузки та інші базові елементи гардероба.