З чим носити пальто? Вибираємо ідеальну компанію!

пальто коротке

Безумовно, найпопулярнішим видом верхнього одягу є пальто. Ця універсальна базова річ безсумнівно є в гардеробі кожної представниці прекрасної статі, адже виручає в будь-яких життєвих обставинах. Робота в офісі, ділова зустріч, прогулянка з друзями або побачення - відмінним варіантом стане саме пальто.

У більшості випадків цей елемент одягу відносять до класики і не задаються питанням як і з чим носити пальто. Однак, мода за пару останніх років кардинально змінилася, нові тенденції дозволяють поєднувати різні стилі, а сміливі модниці все частіше створюють несподівані образи з цим, здавалося б, повсякденним атрибутом. У цій статті ми розповімо про найбільш вдалі комбінації, які допоможуть вам купити пальто на весну та відповідати модним течіям.

Коротке або довге пальто: розмір має значення

Закони стилю пальтового жанру багато в чому залежать від довжини самого виробу. Тому, ми почнемо з цього.

  • Коротке пальто підійде для активних жінок, які постійно перебувають у русі. Воно закінчується трохи нижче лінії талії і нагадує піджак, так що його можна поєднувати з брюками, шортами, спідницями і сукнями. Якщо ви вибираєте цікаву модель з красивою обробкою, то краще не доповнювати наряд занадто яскравими аксесуарами. А носити пальто лаконічного крою з мінімальною кількістю деталей, ви навпаки можете з строкатим шарфом або хусткою на шию. Що стосується взуття під коротке пальто, то стилісти рекомендують віддавати перевагу класичним туфлям, ботфортам, чобіткам і черевикам.
  • Довге пряме пальто - це класика жанру. Носити пальто великої довжини можна будь-якій жінці, незалежно від типу фігури. Найчастіше такий виріб йде в комплекті з поясом, що робить акцент на талії, роблячи силует більш витонченим і привабливим. Також, як і коротке пальто, довге поєднується з будь-яким низом. Воно добре виглядає і з джинсами-скинни, і з легінсами, і з напівспортивними штанами чінос. Крім того, дозволяється носити пальто довге зі спортивним взуттям, але тільки в тому випадку, якщо це пряме пальто з мінімалістичним дизайном, наближеним до ділового.

У більшості випадків, все залежить від особистих смакових вподобань. Комусь подобається коротке пальто, а хтось віддає перевагу подовженим моделям. Тому, незалежно від того, яким буде ваш вибір пальто, ви зможете створювати оригінальні і стильні композиції з цим предметом одягу.

Як носити пальто?

Кожна жінка бажаэ підкреслити свою індивідуальність, виразити своє почуття смаку та не бути при цьому схожою на інших. Ми сподіваємося, що наша стаття була для вас корисною і тепер ви знаєте, як правильно носити пальто і створювати з ним чудові повсякденні образи.