З чим носити безрукавку жіночу: поєднання і приклади стильних образів

Безрукавки жіночі - цікава альтернатива звичним курткам і жакетам. Представлений предмет гардероба може виступати як основною деталлю образу, так і його аксесуаром. Поряд з утепленими дутими варіантами популярністю користуються і трикотажні жилети , які вдало доповнюють діловий, кежуал наряд. Інтернет-магазин Torry Shop зібрав в асортименті популярні безрукавки жіночі в різнопланових фасонах і повної розмірній сітці. Разом з цим з каталогу ви зможете вибрати і купити недорого жіночі куртки оптом.

Модельний ряд жилетів

Сезон 2019-2020 повернув в моду як подовжені, так і укорочені безрукавки жіночі . Наймоднішою тканиною для весняно-літніх варіантів все ще залишається бавовна з нитками віскози. Під час покупки також зверніть увагу на вбрання з такого текстилю:

  • льон;      
  • замша;      
  • шерсть;      
  • джинса;      
  • шкіра;      
  • синтетичний матеріал для пуховиків.      

Тип тканини безпосередньо визначає характеристики і сезонність вироби. Давайте розглянемо, які жилети і безрукавки жіночі варто купити в цьому і наступному сезоні.

Дуті болонові моделі

Стьобані жилети справжній must have для цінителів комфорту. Конструкція виробу не сковує рухи, забезпечуючи комфортну посадку. Утеплені моделі розраховані на холоду, тому здатні витримувати заморозки до -10 градусів. В асортименті ви знайдете подовжені і короткі фасони для прогулянок, занять спортом. Відмінні риси продукції:

с чем носить безрукавку женскую

  • захист від холоду і перегріву;      
  • легкість;      
  • непроникність вологи.      

Носити дуті безрукавки жіночі найкраще зі спортивної або casual-одягом. Стильні поєднання - з широкими спортивними штанами або штанами карго, джинсами, шкіряними лосинами. Верх краще «не ускладнювати», віддавши перевагу однотонним спортивним толстовки і худі, гольфів, светрів. Жилети гармонійно виглядають з кросівками, кедами, Сліпони, черевиками-козаками, високими «армійськими» черевиками.

Джинсові безрукавки жіночі

Жіночі джинсові моделі знову повернулися в ряд трендів. У новому сезоні краще віддати перевагу подовженим моделям, які при необхідності замінять куртку або піджак. Головна перевага вироби - універсальність. Такі безрукавки жіночі відмінно комбінуються з романтичними короткими і довгими сукнями з квітковим принтом, класичними брюками, спідницями і безпосередньо джинсами. Комбінуючи джинсовий верх з низом з аналогічного матеріалу, можна не боятися відхилень в кольорах. Таке вбрання буде виглядати стильно, оригінально. Не забувайте розбавляти образ аксесуарами. При необхідності виріб можна доповнити міцним широким ременем, зібравши стильний і незвичайний цибулю.

Вовняні і трикотажні безрукавки жіночі

Представлені фасони можна сміливо віднести до одних з найбільш популярних виробів. Такі жилети представлені в трьох варіантах:

  • цільні з прямим кроєм;      
  • з гудзиками;      
  • класичні - з костюма-трійки.      

Купити безрукавку жіночу великого розміру з прямим кроєм з вовни або трикотажу варто тим, хто хоче урізноманітнити дрес-код. Такі вироби комбінуються зі строгими брюками, гольфами. Поза роботою їх можна носити разом з джинсами, спідницями, грубими черевиками, чобітьми-козаками. Моделі з гудзиками годі й застібати, а просто відкриті вільні фасони - доповнювати поясом. Класичні варіанти з костюма-трійки легко перетворять ділової образ в вечірній, якщо надіти їх на голе тіло, поверх кроп-топа.

Лляні безрукавки жіночі

Одяг з натуральних матеріалів зараз на піку популярності. Плюси лляних жилетів:

  • легкість;      
  • різноманітність відтінків;      
  • поява характерних заломів під час шкарпетки, що тільки прикрашає виріб.      

Представлені варіанти - альтернатива для літнього, теплого весняного сезону. Укорочені фасони можна комбінувати зі спідницями і шортами з аналогічного матеріалу. Подовжені гармонійно виглядають з брюками кльош, шкіряними лосинами. Доповнити комплект легко босоніжками, кедами, кросівками, човниками.

В'язані безрукавки жіночі

Комфорт і зручність - головні характеристики в'язаних безрукавок. У цьому сезоні краще відмовитися від яскравих насичених кольорів на користь приглушених, спокійних відтінків. Вироби з дрібної і крупної в'язки - ідеальне доповнення стилю смарт-кежуал, препп. На окрему увагу заслуговують жилети з орнаментом і трикутним вирізом. Їх можна носити як самостійний предмет гардероба, або надягати поверх водолазок. Візерунки в скандинавському або традиційному англійському стилі перетворять безрукавки жіночі в центральний елемент образу. Такі вироби можна носити як навесні, так і глибокої осені, взимку.

Вибір і замовлення жилета в інтернет-магазині Torry Shop

Перед покупкою оціните стилістику свого гардероба, тип силуету, сезонність. Щоб надалі не виникло питань, з чим носити безрукавку , проаналізуйте наступне:

  • Кольоротип. Правильно підібраний відтінок не тільки зробить образ стильним, але і підкреслить індивідуальність зовнішності, відкриє погляд.      
  • Фасон. Будьте обережні з укороченими моделями, а ось подовжені безрукавки жіночі , в більшості випадків, - безпрограшний варіант.      
  • Особливості фігури. На піку популярності оверсайз і прямий крій, тому наряди однаково стильно і красиво виглядають як на худорлявих дівчат, так і володарка пишних форм.      

Інтернет-магазин пропонує купити продукцію на вигідних умовах. Компанія організовує доставку по регіонах України. У Torry Shop можна придбати продукцію як в роздріб, так і оптом в повній розмірній сітці. При правильному підборі в вашому гардеробі з'явиться виріб, який виконує такі ж функції, як і, наприклад, жіноча демісезонна куртка. Жилети здатні доповнити образ або стати його центральним об'єктом. Придбання спрощують доступні ціни, різноманітний асортимент продукції і вигідні умови покупки з оперативної відправкою.