Вибір жіночого пальто великих розмірів: секрети вдалої покупки

Вибір жіночого пальто великих розмірів

Жіночі пальто великих розмірів - це стильна верхній одяг, яка підійде власницям пишних форм. Якісний виріб прослужить вам далеко не один сезон. При виборі враховуйте той факт, що пальто має бути універсальним, комфортним і легко поєднується з іншими предметами гардеробу.

Інтернет-магазин Torry Shop представляє демісезонні і зимові вироби від виробників для жінок з пишними формами. Разом з цим в каталозі ви зможете замовити оптом куртки, жилетки і кардигани на осінь / весну.


Універсальні поради вибору


Якісне жіноче пальто повинно підкреслювати переваги фігури. Основні рекомендації, яких варто дотримуватися:

  • Оптимальна довжина рукава - нижче зап'ястя на два пальця.
  • Вироби для повних не повинні сидіти впритул, тому вибирайте одяг на розмір більше.
  • Фурнітура та підкладка повинні відповідати нормам якості.

Якщо ви купуєте жіночі пальта великих розмірів в Україні з поясом, то важливо, щоб вони не утворювали заломи і збірки.


Яку тканину краще вибрати


В інтернет-магазині Torry Shop представлені стильні фасони великих розмірів з таких матеріалів:

  • Кашемір. Найпопулярніша матерія, яка відрізняється м'якістю, комфортом і благородним зовнішнім виглядом. Моделі для дорослих жінок відрізняються прямим або приталеним кроєм. Молодіжні фасони - об'ємні, виконані в стилістиці оверсайз.
  • Вовна. Це практичні і теплі жіночі пальта великих розмірів в Україні, купити які найкраще на зимовий сезон. Вони зберігають тепло і виглядають вишукано.
  • Мохер. Це длінноворсового тканину, з якої виготовляються теплі і якісні вироби. У такій верхньому одязі ви точно не замерзнете.

На якому фасоні зупинитися


Якщо ви купуєте товар оптом для свого магазину, постарайтеся урізноманітнити асортимент різними моделями. З каталогу компанії ви зможете вибрати різноманітні жіночі пальта великих розмірів за доступною вартості.


Класика


У таких моделей прямий крій і приталений силует. Верхній одяг доповнюється поясом або широким ременем. Дуже добре підходить для денних і вечірніх виходів, поєднується з класичною, повсякденним одягом.


Трапеція


У виріб розкльошені низ, тому воно відмінно виглядає на повних дівчат. Найоптимальніший варіант довжини - до середини стегна. Запропоновано моделі в різноманітній кольоровій гамі.

Оверсайз


Молодіжний варіант, який гармонійно виглядає не тільки з ділової, а й зі спортивним одягом. Такі вироби підходять худорлявим і plus size-дівчатам. Разом з пальто можна створювати унікальні і стильні образи.


Стьобані


Відмінна альтернатива для опадів. При виборі таких моделей звертайте увагу на малюнок матерії. Важливо, щоб вона не додавала зайвих обсягів.
Компанія пропонує вигідні умови співпраці і велику базу верхнього одягу за зниженою вартістю. Крім пальто Torry Shop пропонує придбати кардигани модні в діловій і універсальної стилістиці.