Весняні куртки: модні образи до 8 Березня

весняні куртки

Прихід весни радує кожного. Адже сонячні промені починають добре пригрівати і тішити душу. І навіть якщо на вулиці похмуро, то все одно в повітрі витає запах тепла, що наближається, тюльпанів, що розпускаються і, звичайно ж, свята! Адже скоро міжнародний жіночий день - час квітів, подарунків та компліментів. Саме в цей день кожна дівчина хоче виглядати по-особливому і вразити всіх своїм чудовим зовнішнім виглядом.

Коли ви вирішуєте що одягнути на 8 Березня, пам'ятайте, що березневі дні ще дуже підступні і можуть застати вас зненацька вітром, дощем та вогкістю. Щоб не опинитися в такій ситуації, ми рекомендуємо не забувати про весняні куртки! І якщо ви думаєте, що з таким вбранням не вийде створити гарний look, то ми вас переконаємо. У цій статті ми розповімо як виглядати надзвичайно і при цьому залишатися собою, як поєднувати весняні жіночі куртки з різним одягом і забезпечити собі відмінний настрій!

Купити стильну весняну куртку можна в інтернет-магазині Torry-Shop

Ми - молода команда талановитих дизайнерів і ми щиро впевнені, що кожна жінка унікальна! Всі дівчата різні і в цьому їх особливість. Ми знаємо як підкреслити Ваші переваги й шиємо для цього весняні куртки, які стануть еліксиром сяючої посмішки та гарного настрою.

Якщо ви вже почали готуватися до жіночого свята, але ще не вирішили що одягнути, тоді ви можете скористатися нашою добіркою аутфітів, яку ми, натхненні весняною стихією, створили для вас:

  1. Casual. Якщо вам дуже комфортно в повсякденному одязі кежуал, то не варто змінювати свої звички. Можна лише розбавити звичний образ свіжими нотками. Купіть весняні куртки в ніжних відтінках блакитного, рожевого, зеленого. Зробіть яскравий акцент на цьому кольорі, підібравши контрастну сумочку або шарф. Але не забувайте про гармонію. Не використовуйте в своєму аутфіті більше трьох відтінків.
  2. Романтика. Аромат закоханості і жіночих феромонів вже полонив землю. Як же обійти стороною романтичний образ 8 Березня? Виберіть актуальну в цьому сезоні спідницю з рюшами, скомбінуйте її з об'ємним светром або світшотом. Зверху накиньте весняну жіночу куртку, щоб не замерзнути!
  3. Діловий стиль. Якщо у вас багато справ навіть 8 Березня, і погода не обіцяє бути ласкавою, то не потрібно впадати у відчай. Ключовим атрибутом вашого образу стане пальто або весняна куртка! З ними відмінно поєднуються легкі текстури і квіткові принти.
  4. Класика. Сукня, каблуки і помада - це те, що завжди буде виглядати виграшно. Але, щоб додати такому елегантному образу весняної ніжності і романтичності, віддайте перевагу світлим барвам. Неймовірно популярним забарвленням в 2019 році є rose smoke (димчастий рожевий). До такого платтячка відмінно підійдуть весняні жіночі куртки в будь-якій кольоровій гамі.
  5. Preppy style набирає все більшої популярності. Такий молодіжний і в той же час лаконічний образ а-ля студентка дуже незвичайний. Особливо, якщо його доповнити такими цікавими аксесуарами, як капелюшок або акуратний портфель. Обов'язковим атрибутом преппі-стилю є оксфорди або лофери.

Куди б ви не відправилися 8 Березня: в ресторан, театр, на вечірку в клуб або на побачення з коханим, не забувайте про те, що себе потрібно берегти! Весняні куртки допоможуть вам в цьому. В них ви будете відчувати комфорт і тепло на протязі всього дня. А також весняна куртка зможе подарувати гарний настрій навіть при поганій погоді.

Весняні трендові куртки на сайті torry.com.ua

Наші весняні куртки не просто зігріють вас. У них ви будете почувати себе розкішно. Адже ми постійно стежимо за новими тенденціями моди і втілюємо їх у реальність! Купити весняну куртку на 8 Березня в магазині Торі Шоп - відмінна думка. Адже кожен наш виріб - це тандем якості і краси.

Щиро сподіваємося, що вам сподобалися наші ідеї для образів на 8 Березня і ви візьмете одну з них на озброєння.