Сучасні кардигани з акрилу

кардиган из акрила

У холодну пору року всі представниці прекрасної статі починають шукати речі, які зігріють дощовою осінню, дозволять з легкістю пережити зимові морози, а навесні огорнуть затишком, який є необхідним в очікуванні потепління. Такими практичними, зручними речами є кардигани з акрилу. Крім того, ці елементи гардероба не тільки відмінно виконують зігріваючу функцію, вони володіють неймовірно привабливим зовнішнім виглядом та іншими перевагами, про які ми розповімо докладніше в цій статті.

Кардиган з акрилової пряжі: чи варто його купувати?

Всім відомо, що тканина акрил - це штучна матерія. Але, незважаючи на це, вона давно перестала бути матеріалом другого сорту і зайняла лідируючі позиції у виробництві одягу. Звичайно ж, жіночий кардиган акрил не шиють з чистої акрилової нитки, оскільки вона має безліч недоліків. Але в поєднанні з вовною, мохером або бавовною, вироби виходять дуже якісними.

Головні переваги, якими володіють кардигани з акрилу:

  • Доступна вартість. Мало хто може дозволити собі дорогий одяг з кашеміру або інших натуральних волокон. Тому, ідеальним аналогом є кардигани з акрилу, - більш дешевого, але не менше добротного полотна.
  • Приємні тактильні властивості. На відміну від повністю вовняних кофт, кардиган акрил дуже м'який та ніжний на дотик, він не колеться і не щипає. Так що, купуючи його, можна не хвилюватися про можливі подразнення ніжної шкіри.
  • Довговічність. Комбінований склад натуральних і синтетичних волокон робить такі вироби, як кардигани з акрилу, міцними і зносостійкими. Крім того, такі речі можна зберігати в шафі без чохлів, не боячись, що їх пошкодить моль.

Завдяки тому, що акрилова пряжа володіє переліченими вище особливостями, з неї виходять унікальні, стильні і доброякісні в'язані кардигани.

Кардигани з якісного акрилу в інтернет-магазині Torry-Shop

Якщо ви бажаєте придбати в'язаний кардиган жіночий з акрилової пряжі, то ми з радістю повідомляємо, що ви прийшли саме в той магазин, де зможете знайти бездоганну модель!

На офіційному сайті torry.com.ua представлений колосальний асортимент модного, високоякісного і недорогого одягу, який вразить і задовольнить всі ваші потреби. Наші жилетки, куртки, пальто і, звичайно ж, кардигани з акрилу обов'язково вам сподобаються!