Нарядні кардигани великих розмірів: найстильніші фасони

нарядный кардиган

Протягом декількох сезонів стилісти не перестають нагадувати модницям з усього світу про універсальність жіночих довгих кофт. І це дійсно правда, адже їх можна носити цілий рік. Влітку вони потрібні для прохолодних вечорів, в міжсезоння прекрасно замінюють плащ або пальто, а взимку стають додатковим утепленням під верхнім одягом. Більш того, існують не тільки повсякденні моделі, але й нарядні кардигани, якими можна доповнити вечірній і святковий образ.

Які види кардиганів для повних модельєри пропонують придбати в цьому році? Ми відповімо на це питання в даній статті.

Вибираємо стильні кардигани для повних жінок

Щорічно модні будинки дарують прекрасній половині людства чудові наряди, які підкреслюють жіночі гідності. І це стосується не тільки колекцій для струнких дівчат. Для повних дам створюються не менш дивовижний одяг. І про нього ми сьогодні поговоримо.

У 2019 для модниць з фігурою plus size пропонується величезна різноманітність нарядних кардиганів. Тому, серед такого різноманіття кожна представниця прекрасної статі, незалежно від особливостей зовнішності, віку і смакових уподобань, зможе підібрати для себе ідеальний виріб.

Нарядні кардигани і сучасні тренди

  • Мереживний кардиган. Ще з часів середньовіччя мереживо символізує витонченість і пишність жіночої натури. Тому, такі нарядні кардигани, що нагадують повітряну накидку неодмінно додадуть образу романтичності та жіночності. Дуже круто така модель поєднується з різними сукнями.
  • Асиметричний дизайн. Це знахідка для повних леді, адже за допомогою такої кофти можна дуже вдало відкоригувати фігури. Ламані лінії відволікають увагу від проблемних зон і підкреслюють достоїнства. Носити такі нарядні кардигани можна не тільки зі спідницями, але й з брюками.
  • Модель з тканини з ажурними вставками. Такі жіночі речі завжди вигідно виглядали на повній фігурі. Адже завдяки контрасту фактур такі нарядні кардигани допоможуть приховати зайві обсяги стегон або живота, акцентувавши увагу на позитивних сторонах.

Що стосується кольорів, то провідні дизайнери пропонують забути про чорний і розбавити свій гардероб більш яскравою і насиченою кольоровою гамою. Наприклад, трендовими на сьогоднішній день є відтінки синього, сірого, зеленого і червоного. Ну а якщо ви не готові до такого рішення, то підберіть нарядні кардигани спокійних тонів.

Де купити нарядний кардиган?

Якщо ви вирішили придбати нарядні кардигани, то ми з радістю повідомляємо, що в нашому інтернет-магазині Torry-Shop з'явилася нова весняно-літня колекція, в якій зібрані найстильніші моделі.

Варто також сказати, що ми стежимо не тільки за модними трендами, але й за якістю своїх виробів. Так що, здійснюючи покупку нарядних кардиганів або жіночих пальто оптом у нас ви можете бути впевнені в практичності та довговічності виробів.