Легкі сукні на літо 2020: огляд трендових моделей

Літній сезон 2020 вже близько, тому пора задуматися про оновлення свого гардеробу. Плаття на літо - універсальний і, безумовно, комфортний предмет одягу, за допомогою якого можна створити оригінальний і витончений образ. Каталог суконь для дівчат від Torry Shop в новому сезоні поповнився моделями, які підкреслюють жіночність, і в той же час відрізняються зручністю.

Трендова довжина суконь

Якщо ви плануєте купити модне літнє плаття, відмовтеся від довжини до коліна. Подібні моделі вже застаріли, тому стилісти в 2020 рекомендують звернути увагу на наступну довжину:

Воздушное платье п-6361

  • міді;
  • у підлогу;
  • міні.

Плаття на літо довжини міді - універсальний варіант, який гармонійно поєднується з будь-яким взуттям. Варіанти максі - не менш популярні. Цього літа можна сміливо експериментувати навіть з оверсайз моделями в підлогу, поєднуючи їх, наприклад, з грубими сандалями, кедами або мокасинами. Стримане міні - ще одна альтернатива як для повсякденних, так і для вечірніх виходів. А ось від екстремально коротких моделей краще відмовитися.

Популярні моделі

При виборі сукні на літо 2020 року, як і при покупці іншого одягу, важливо враховувати свій тип фігури, забарвлення і матеріал виробу. У трендових моделях від виробників зроблений акцент на жіночності і невимушеності. Особливою популярністю користуються сукні на літо в стилі 70, 80 і 90-х років.

Піжамний стиль

Красиві шовкові комбінації, які нагадують нічні сорочки - один з актуальних трендів. Таке плаття з повітряної матерії поєднується як з босоніжками, лофери, сандалями, так і з кедами, кросівками і навіть грубими черевиками. Актуальні фасони одягу в білизняному стилі:

  • на запах;
  • на тонких бретелях;
  • з глибоким декольте на лямках - альтернатива для власниць невеликого бюста (дівчатам з великими грудьми краще зупинитися на моделях зі стриманим вирізом).

Такі сукні на літо в прохолодну вечірню погоду можна доповнювати легким трикотажним светром, джинсовою сорочкою або піджаком, жакетом, косухою. Підлітки також можуть надягати їх поверх футболок.

Сукні-сорочки

Універсальність, вільний крій і комфорт - основні переваги, якими привертають представлені моделі. Жіночий одяг від виробника такого фасону - альтернатива на теплу пору року. Особливою популярністю серед дівчат користуються вироби з льону, бавовни і рубашечної тканини. Однотонні варіанти в стриманій колірній гаммі виглядають вишукано і по-справжньому розкішно.
А ось представлених нижче речей в новому сезоні рекомендується уникати:

Летнее платье из софта п-6341

  • Класичні вироби по фігурі.
  • Занадто яскраві відтінки і принти.

Одяг в стриманій колірній гаммі виглядає стильно, а пастельна палітра і зовсім на піку популярності. Також зверніть увагу на ніжно-блакитний - актуальний відтінок 2020 року.
Вибираючи плаття на літо, купити рекомендується моделі як з коротким, так і довгим рукавом. Останні виглядають неймовірно ефектно з босоніжками на тонких ремінцях з квадратним мисом, кедами, кросівками на грубій підошві, сандалями.

Сарафани А-силуету

Розкльошений низ - вдалий вибір для власниць будь-якого типу фігури. Якщо ви любите сарафани, то в цьому році робіть ставку на класичний крій або завищену талію. Бретельки можуть бути як тонкими, так і потовщеними.
Забарвлення також грає важливу роль. Однотонні сукні на літо підійдуть дівчатам, у яких є строгий дрес-код на роботі. Яскравий квітковий принт - гарне рішення на кожен день. Не бійтеся експериментувати, так як з сарафанах можна поєднувати практично будь-яке взуття, аксесуари і верх.

Плаття на літо в вікторіанському стилі

Розпродаж літніх суконь підтверджує, що речі в такому стилі - одні з найпопулярніших. Вільний крій, легка і повітряна матерія, оборки, рукава-буфи і рюші незмінно привертають панянок. Верх такоих суконь на літо може бути як закритим, так і з класичним квадратним вирізом.

Одяг в вікторіанському стилі виграшно поєднується з різним взуттям: туфлями на середньому каблуці, босоніжками, ляпасами, сандалями. А для створення сміливого і контрастного образу таке плаття можна доповнити грубими черевиками і косухою. З вікторианскими сукнями відмінно комбінуються капелюшки і наплічні сумки.
При виборі сукні на літо зверніть увагу на однотонні моделі. Якщо ж ви прихильниця строкатих принтів, то доповнювати образ найкраще стриманими аксесуарами і взуттям.

Вироби зі шкірозамінника і шкіри

Моделі з даного матеріалу, як і раніше залишаються трендовими. Особливою популярністю користуються сукні на літо з чорної, коричневої або бордовою шкіри. Також затребувані шкіряні моделі суконь в стилі 80-х.
Сьогодні інтернет-магазини пропонують покупцям велику кількість варіантів з простим кроєм, під пояс, з глибоким декольте і квадратним вирізом, на запах. Стилісти рекомендують придивитися до варіантів А-силуету або з низом. А ось сукні на літо в обтяжку будуть приковувати зайву увагу.


Актуальна палітра і візерунки літніх суконь

У цьому сезоні на піку популярності стриманість і однотонні моделі. Лаконічна пастель, глибокий чорний, ніжний блакитний або рожевий виглядатимуть набагато ефектніше і стильно, ніж їдкий салатовий, жовтий або помаранчевий. Спокійні, а також виразні, глибокі відтінки - must have кожної модниці.
Урізноманітнюють ваш гардероб сукні на літо з наступними принтами:

  • ненав'язливий квітка;
  • ледь помітна смужка;
  • дрібний горох;
  • леопард.

Анімалістичні принти знаходять колишню популярність. Однак важливо пам'ятати, що сукні на літо з леопардовим принтом важливо поєднувати з однотонними і стриманими аксесуарами, взуттям і верхом.
Інтернет-магазин Torry Shop зібрав в асортименті актуальні сукні на літо, замовити які можна в роздріб і оптом. Всі вироби відрізняються високою якістю, тому комфортні в носінні і практичні. Не бійтеся експериментів і зустрічайте жаркий сезон стильно!