Куртка парка орієнтована на комфорт

ветровка

В останні кілька років фешн-тенденції роблять ставку на практичність і зручність. Про це говорить куртка парка, яка через роки знову виходить на подіум і завойовує серця мільйонів модниць і стиляг. Стрімке завоювання популярності викликає у деяких людей логічні запитання: "Що це таке?", "З чим його носити?" У даній статті ми постараємося максимально докладно і зрозуміло відповісти на зацікавленість, щоб ви зуміли вирішити чи потрібно купити куртку парку.

Що ж, почнемо з самого головного. У традиційному значенні це родичка "аляски", - верхнього одягу північного походження. Сучасні дизайнери недарма запозичили ідею у народів Крайньої Півночі. Куртка парка шиється з водонепроникних, повітропроникних матеріалів, має хутряну або вовняну підкладку. За рахунок цього, такі творіння відмінно зігрівають в найлютіші морози, надійно захищають від дощу і снігу. Але чим вона краща за звичайні куртки зимові? - запитаєте ви. Звичайно ж, головними відмінностями є такі ознаки: шнурок-кулиска на талії, регульований край рукава, подовжений вільний фасон, велика кількість кишень. Якщо ваше життя активне і динамічне, то куртка парка створена для вас!

Купити стильну жіночу куртку парку? Але з чим її поєднувати?

На перший погляд здається, що куртка парка - це виключно спортивний або повсякденний убір. Але це дійсно універсальна річ, яку можна комбінувати з будь-яким стилем. Ми підібрали три приклади вдалих образів:

  1. Casual. Легінси, джемпер, ботфорти і куртка парка - ідеальний look на кожен день.
  2. Класика. Спідниця-олівець, шкіряні чоботи, сумка-саквояж і курточка до середини стегна прекрасно виглядають разом і розбавляють строгий офісний наряд. Важливо при цьому обрати благородні, не яскраві кольори.
  3. Романтизм. Повітряне плаття, легкий квітковий шарф, ботильйони на підборах і куртка парка - дуже гармонійне поєднання. Але ми радимо віддати перевагу нейтральним відтінкам.

Куртка парка подарує можливість розігратися уяві. З нею ви зможете створювати класичні, романтичні і інші комбінації.

Куртка молодіжна парка - кращий друг в холодну пору року

Компанія Torry Shop надає своїм клієнтам унікальний шанс: придбати якісну і модну куртку парку або пальто за прийнятною вартістю. Кожен товар в нашому асортименті відповідає європейським стандартам якості і актуальним трендам. Ми гарантуємо, що в наших виробах ви будете відчувати тепло, затишок і відчувати себе при цьому привабливою.