Жіночі зимові куртки великих розмірів: теплий одяг високої якості в Торрі-шоп

Жіночі зимові куртки оптом xxl

Пошук зимового одягу - непростий процес. А якщо потрібно знайти жіночі зимові куртки великих розмірів, завдання перетворюється в майже нездійсненне. Або модель виявиться маломірної, або не сходиться в грудях, або тісна в плечах. Інтернет-магазин Торі-шоп і українські виробники знають, як допомогти у вирішенні такої проблеми.

Асортимент магазину

У каталозі магазина представлені зимові куртки великих розмірів для жінок з будь-яким типом фігури і будь-якої вікової групи. Також модниць порадує різноманітність моделей і яскрава палітра кольорів.

Типи моделей

Найбільш оптимальним варіантом для України є подовжені куртки або пуховики, які доходять до середини стегна. Вони надійно захищають від холоду і вітру, допомагають зберегти здоров'я і не брудняться, якщо на вулиці сльота. Останні дизайнерські тренди популяризують саме куртки міського або спортивного стилю. Відрізняються вони елементами фурнітури, типом утеплювача, деталями фасону і кольором:

  • Капюшон - може бути підпряжним і вшитим, з облямівкою або без неї.
  • Комір - може бути прикрашений хутром або без нього, стоячий-відкладний або стійка. Сьогодні популярний комір-стійка.
  • Пояс - необов'язковий аксесуар. Хоча у деяких курток є прихований шнур, який дозволяє регулювати обсяг.
  • Манжети - з трикотажною резинкою або патамі, за допомогою яких регулюється ступінь прилягання, або без цих елементів.
  • Фурнітура. Більшість сучасних курток застібаються на блискавки. Такий варіант застібки захищає від негоди краще, ніж гудзики. Деякі куртки від виробника мають тканинну планку, яка закриває блискавку. Планки застібаються на кнопки або липучки. Цей елемент покращує зовнішній вигляд куртки і додатково захищає від вітру.

Зимові куртки великих розмірів жіночі: популярні утеплювачі

Добросовісній виробник жіночого одягу піклується НЕ только про Зовнішній вигляд, а й про якість продукції. Для куртки найважлівішій крітерій - ее здатність зберігаті тепло. Для цього Використовують Різні наповнювачі - як натуральні, так и Синтетичні. Бажаючих прідбаті куртку на зиму недорого слід Зупинити на останніх. Найпошіренішім утеплювачем є синтепон звичайний або сіліконізірованній. Найтепліше вважаються зимові жіночі куртки з сіліконізовані наповнювач. ВІН краще зберігає тепло и форму. Для холодної зими Варто шукати віріб з щільністю наповнювача НЕ Менш 200 г / м2.

Жіночий верхній одяг великих розмірів: як не помилитися з мірками

Для покупки одягу онлайн, особливо, якщо потрібен великий розмір, потрібно точно знати параметри фігури. Жіночі зимові куртки великих розмірів вимагають наступних вимірів:

  • Об'єм грудей;
  • Обхват талії;
  • Ширина стегон;
  • Довжина рукава (вимірюється від плеча до початку великого пальця руки і від пахви до зап'ястя);
  • Розворот плечей;
  • Зростання - допоможе визначити оптимальну довжину спинки.

Торрі-шоп: опт і роздріб верхнього одягу

Інтернет-магазин Торрі-шоп пропонує українцям придбати куртки, пальто і жилетки онлайн з доставкою. Оптовим покупцям надаються знижки. Верхній одяг великих розмірів - невисокі ціни і якісне пошиття від Торрі-шоп.