Демісезонні куртки великих розмірів: вибір фасону

Перше похолодання - привід задуматися про нову верхньому одязі. Демісезонні куртки від виробника - практична і зручна альтернатива для повсякденного носіння. Речі великих розмірів представлені в різноманітних силуетах. В інтернет-магазині ви зможете купити демісезонні і зимові куртки від виробника недорого з доставкою по Україні.

Переваги верхнього одягу для міжсезоння

Перед тим як придбати демісезонні куртки оптом, визначте їх цільове призначення. Якщо ви вибираєте речі для щоденного використання, вони повинні відповідати наступним характеристикам:

  • Збереження тепла.
  • «Дихаючий» ефект.
  • Стійкість до вологи.
  • Правильна посадка.

Конструкція виробів

Демисезонные куртки больших размеров

Товари від виробника, які представлені в продажу, відрізняються оригінальним пошиттям. Жіночий одяг має щільний верх. У куртках немає підстьобування. Як утеплювач використовується текстильна підкладка або наповнювач, який укладається в один шар. Також можлива наявність капюшона. Рукава і поділ можуть доповнюватися спеціальними затяжками.

Куртки демісезонні жіночі великих розмірів не пропускають вологу і інші опади. Матеріал з синтетичними волокнами швидко висихає і легко очищається. Вироби витримують велику кількість пральних циклів, тому продукція прослужить вам кілька сезонів.

Вибір фасону під тип фігури

Верхній одяг, як і інші предмети гардероба, повинна правильно сидіти по фігурі. Великі розміри приховують недоліки силуету, але при цьому можуть його «обрізати». Під час вибору рекомендується звертати увагу не тільки на тип крою, але і на характеристики фігури.

Актуальні моделі і особливості силуету
У каталозі інтернет-магазину Torry представлена ​​верхній одяг наступних фасонів:

  • Х-образного силуету. Модель прямого пошиття, яка комплектується поясом або ременем. Підкреслює талію і розставляє акценти.
  • Приталені. Завужені вироби, які підходять власницям фігури типу пісочний годинник і груша.
  • До середини стегна. Відмінний варіант для високих дівчат або власниць пишних форм.
  • Просторі (оверсайз і об'ємні). Універсальне сучасне рішення, яке користується популярністю серед молоді.
  • Укорочені. Моделі на весну, які відмінно доповнюють повсякденні casual-вбрання.

Замовлення товару

Демісезонні куртки жіночі великих розмірів в Україні за оптимальними доступними цінами представлені в інтернет-магазині Torry. Компанія пропонує замовити товар оптом з доставкою по всіх реніонам України. Магазин пропонує верхній одяг від виробників, що гарантує оптимальну закупівельну вартість. Завдяки такому підходу ви зможете виставити відповідну ціну для свого регіону.

Замовити вироби можна самостійно з каталогу, або зателефонувавши менеджеру. Він детально розповість про всі умови спільної співпраці і збере партію до відправки. Перед транспортуванням товари оглядаються на наявність шлюбу.