Демісезонні куртки на пишні форми

Добре виглядати в будь-який час року цілком можливо, маючи абсолютно будь-який розмір одягу. Основне завдання для власниць пишних форм - правильно підкреслити всі достоїнства за допомогою різних фасонів і гри кольору.

Красиво одягнутися між літом і зимою допоможе знання основних правил стилю і комбінування різних фасонів курток і пальто. Але головний закон успіху при виборі будь-якого одягу - робити упор на якість і хороші матеріали, які будуть відмінно виглядати на будь-якій фігурі. Тоді демісезонні жіночі куртки великих розмірів будуть завжди виглядати актуально, якими б не були сучасні тренди.

Демісезонні куртки для повних жінок завжди користувалися великою популярністю серед власниць унікальних фігур.

Який дизайн куртки краще вибрати?

Жіноча весняна куртка

Жінці, яка носить великі розміри, необов'язково слідувати всім модним трендам і скуповувати новинки в перший же день їх продажу. Потрібно грамотно поставитися до вибору фасону, адже не кожен здатний вигідно піднести пишну фігуру. Для повних дівчат чудово підійдуть:

  • класична довжина куртки трохи нижче стегон;
  • приглушені і ненав'язливі кольори, такі як курна троянда, чорний або темно-синій;
  • вироби з горизонтальними смужками, про які варто згадати докладніше; 
  • теплі і зимові моделі з об'ємним капюшоном, він візуально витягає фігуру.

Давно існує думка, що горизонтальні смужки на костюмі, куртці або будь-якому іншому одязі повнять, а вертикальні роблять стрункішими. Однак дизайнери кажуть, що це питання досить спірне і з візуальної точки зору якраз горизонтальні смуги ідеально підходять повним дівчатам.

В сучасні тенденції поступово входять стьобані демісезонні куртки для повних жінок. Вони відмінно виглядають на будь-якій фігурі.

З чим поєднувати демісезонний верхній одяг

Придумати цікавий осінній образ для дівчини з великими формами досить складно, адже окрім куртки і штанів практично нічого не впадає в очі. Однак варто розглянути варіанти того, як можна обіграти наряд за допомогою красивих деталей:

  • купити модну шапку, яка стане ідеальним доповненням до куртки;
  • надіти замість звичайних джинсів штани вільного крою; 
  • вибрати взуття на підборах і візуально подовжити ноги. 

Таким чином, можна урізноманітнити свій стиль, вигідно підкресливши фігуру. Демісезонні куртки для повних жінок цікаво будуть виглядати, якщо під них надіти гольф або неширокий светр, який не додасть великий обсяг під одягом. Варіанти кофт оверсайз більше підходять дляносіння під весняний плащ або довге пальто.

Купити демісезонну куртку на жінку

Кращим варіантом є покупка модної і якісної куртки від виробника. Вибирати демісезонні куртки для повних жінок завжди варто з розумом, щоб добре виглядати в будь-який сезон і не замерзнути в холод. Для цього можна звернутися до виробника жіночої одягу високої якості TorryShop. Магазин пропонує широкий вибір актуальних моделей для дівчаток і жінок, а також постійно поповнює асортимент. Цікава кольорова палітра верхнього одягу для власниць пишних форм представлена самими універсальними відтінками серед демісезонних нарядів.

Дешеві жіночі куртки великих розмірів оптом

Інтернет-магазин torry.com.ua зробив вигідну пропозицію оптовим покупцям і надає великий асортимент дешевих жіночих курток різних розмірів. Переваги одягу від виробника TorryShop:

  • виготовляється з тканин від кращих постачальників; 
  • має якісний наповнювач - створюється спеціально для магазину і відповідає високим стандартам якості; 
  • шиється на сучасному обладнанні. 

Саме тому варто довіритися магазину в покупці таких важливих речей, як демісезонні куртки для повних жінок. Ціни порадують своєю доступністю як оптового, так і роздрібного замовника.