Демісезонні куртки - кращий вибір для осені та весни

куртки великих розмірів від виробника

З огляду на непередбачуваність погоди в період міжсезоння, складно підібрати підходящу верхній одяг. Куртки демісезонні жіночі великих розмірів - альтернатива для осені та весни. При покупці виробу високої якості ви зможете захистити себе від будь-яких погодних змін (дощу, вітру, морозу).
Інтернет-магазин Torry Shop пропонує замовити куртки великих розмірів від виробника за доступною ціною з доставкою по Україні.

Особливості демісезонного одягу

Період, коли тепло різко змінюється холодом і навпаки завжди супроводжується муками вибору верхнього одягу. У вашому гардеробі обов'язково має бути присутня жіноча демісезонна куртка, в якій ви б себе комфортно почували. Такі вироби можна носити навіть взимку, якщо в вашому регіоні м'який клімат з заморозками не нижче -5 градусів.

Відмінні характеристики курток великих розмірів від виробника

  • Універсальні і практичні. Велика розмаїтість моделей дозволяє поєднувати вироби з черевиками, чобітьми на низькому ходу і на підборах.
  • Осінні жіночі жилетки оптом, як і курточки, рідко передбачають наявність капюшона. Але в каталозі магазина ви знайдете товари від виробника навіть з такою деталлю.
  • Відшиваються куртки демісезонні жіночі великих розмірів з матеріалу, який регулює температуру. Ви не перегріватися і при цьому не замерзає. Тканина стійка до вологи, тому верхній одяг - що не промокає.

Torry Shop пропонує роздрібне і оптове придбання, тому купити все жіночі моделі великих розмірів можна з економією.

Як вибрати свій фасон

Дешеві жіночі куртки, як і будь-який одяг, повинна правильно сидіти. На осінь / весну намагайтеся вибирати вироби, які будуть закривати талію і пояс. При цьому не варто зупинятися на занадто довгих моделях. Зверніть увагу, що зараз в моді оверсайз, тому куртки великих розмірів від виробника можуть сидіти на вас вільно. Це буде виглядати стильно і цікаво.

Вибір за особливостями фігури

  • Груша. Зверніть увагу на варіанти до середини стегна. Бажано, щоб на талії був присутній пояс, який би міг підкреслити ваші форми. Якщо ви хочете коротку курточку, то важливо, щоб вона була вільною. В цьому випадку краще купити пуффер.
  • Трикутник. Власницям широких плечей краще зупинитися на моделях, які внизу балансуються широкими кишенями або іншим декором. Такі куртки демісезонні жіночі великих розмірів візуально додадуть обсяг нижньої частини тіла і зроблять образ гармонійним.
  • Яблуко. Найкраще зупинитися на прямому крої або стриманих фасонах без декору. Допускається використання пояса. Також придивіться до коротким курток. Вони відмінно поєднуються з кюлотамі, спідницями і класичними брюками.
  • Пісочний годинник. Власниці цього типу фігури можуть вибирати будь-яку модель. Всі вироби будуть виглядати гармонійно і стильно.

Інтернет-магазин Torry Shop - це каталог якісної продукції за доступними цінами. В асортименті представлені популярні варіанти. Тут ви зможете знайти товар для своєї торгової точки або придбати відповідний одяг на осінь / весну.