Де вибрати сукні великих розмірів оптом

У нашому інтернет-магазині можна придбати сукні великих розмірів оптом, які будуть чудово виглядати на дівчатах, що мають пишні форми. Наряди виконуються в оригінальному крої, що відрізняється від класичних сарафанів. Дівчата з мініатюрною фігурою не зможуть підібрати сукні оптом з подібного асортименту, тому що вони орієнтовані на зниження уваги до проблемних зон повних дам. Наряди призначені для носіння як в зимовий час, так і в жаркий сезон.

Асортимент каталогу

Стильне плаття із софту

Часто в асортименті онлайн-магазинів представлені наряди для мініатюрних дівчат і тих, хто має середні параметри тіла. Представники майданчиків забувають про те, що необхідно придбати сукні великих розмірів оптом. Це призводить до звуження цільової аудиторії, так як великим дамам доводиться шукати інший магазин для придбання нарядів.

На нашому сайті в Україні представлено безліч нарядів різних розмірів. Вони ідеально підходять для всіх сезонів. Для зими призначені сукні з більш щільних матеріалів, які можна носити під верхній одяг: куртки жіночі оптом, шуби або пальто.

Щоб візуально виглядати стрункіше, слід вибрати туніку, яка приховує недоліки і підкреслює достоїнства фігури, створюючи стильний імідж. Оригінальні забарвлення роблять наряд ще більш привабливим.

Фасони нарядів

Купити сукні великих розмірів оптом, значить, забезпечити власниць великих розмірів ( 58-64 ) нарядами для всіляких заходів і зустрічей:

  • відвідувань офісу;
  • вечірніх прогулянок;
  • офіційних заходів;
  • корпоративів;
  • курортного відпочинку і так далі.

Для повних жінок підійдуть сукні, які мають прямий або приталений крій. Якщо дівчина вважає за краще облягаючі наряди, то сарафани в подібному фасон будуть сковувати рухи, а фігура - виглядати недостатньо привабливо. Моделі оверсайз будуть виглядати мішкувато і додадуть непотрібний обсяг.

Як підібрати плаття

Стильно виглядає драпірування і розкльошена спідниця. Якщо ви вирішили придбати сукні великих розмірів оптом, обирайте вбрання довжиною до підлоги або нижче колін. Асиметричні спідниці чудово підійдуть для неформального образу. Горловина при цьому кругла або вирізом «човник».

Для створення вечірнього образу можна зупинитися на сукні з трикутним декольте. Це допоможе відвернути увагу від стегон і зробити акцент на верхній частині тіла. Рукав в сукнях може бути коротким або ¾. Незвично виглядають наряди, оформлені гіпюром або виконані з сітки. Для виділення талії необов'язково вибирати приталені моделі, досить підібрати стильний ремінець зі шкіри або інших матеріалів.

Щоб підібрати наряд на свято в Харкові , можна зупинитися на варіанті зі знімною спідницею з шифону. Це дозволить самостійно регулювати довжину наряду і вибирати підходящу в залежності від формату заходу.

Відтінки нарядів

Стильне плаття із софту п-638 молочне

Багато хто вважає, що купити сукні великих розмірів оптом можна тільки в темних відтінках. Образ буде виглядати не менш виграшно, якщо підібрати стильний наряд в яскравих кольорах або з оригінальними принтами. Футболка, має незвичайне колірне рішення, приверне погляди колег і друзів. Як результат, ви швидко опинитеся в центрі загальної уваги. При цьому акцент буде не на недоліках фігури, а на відтінках наряду.

В каталозі сайту можна придбати сукні великих розмірів недорого, мають різні варіанти оформлення. Класичними вважаються моделі в чорних і білих тонах. Більш оригінально виглядають сині, зелені або бордові відтінки. Декоративні елементи повинні бути розміщені таким чином, щоб відвернути увагу від проблемних зон. Трендовими квітами для оформлення суконь є:

  • квіткові принти (маки, троянди);
  • вогняні малюнки;
  • орнаменти з бутонів, що розпустилися;
  • абстракція;
  • вставки з мережив.

Купити сукні великих розмірів оптом від виробника в модних відтінках, значить, залучити якомога більше потенційних клієнтів і забезпечити їх широким вибором нарядів.

Матеріали для стильних нарядів

Ви можете купити сукні великих розмірів недорого, які будуть ідеально сидіти на будь-якій фігурі. Для цього наряд повинен виконуватися з щільних тканин. Як приклад можна привести костюмну тканину. У каталозі представлені куртки жіночі оптом, виконані з аналогічних матеріалів.

Наявність креповой нитки підвищує рівень зносостійкості і міцності наряду. Сукня буде дуже практичною, що не вимагає додаткових умов по догляду. Прання проводиться в пральній машині при відповідній температурі, наряд не втрачатиме колір або линятиме під час очищення і експлуатації.

Матеріали, приємні на дотик, допомагають відчувати себе комфортно протягом цілого дня. До таких тканин відноситься французький трикотаж. Якщо такі сукні довго лежать в складеному вигляді, на їх поверхні не утворюються заломи. Вибираючи моделі для теплої пори року, можна підібрати вироби з еластичного дайвінгу. Цей матеріал створений на основі поліестеру, віскози і лайкри. Силует буде виглядати дуже ніжно, а тканина - плавно струмувати по тілу.

Зробити наряд більш оригінальним допоможуть окремі вставки, виконані з шифону, гіпюру або екокожі. Якісні натуральні і штучні матеріали призначені для створення довговічних суконь, які чудово виглядають на будь-якій фігурі. Щоб не замерзнути при перших поривах осіннього вітру, підійде жіноча демісезонна куртка. Вибираючи вбрання в однаковому стилі, легко створити органічний образ, що залучає погляди оточуючих.

Вигоди оптової купівлі нарядів очевидні. Прийнятна ціна і можливість отримати знижку, поповнюючи асортимент стильними й оригінальними сукнями, стане кращим варіантом для великих і невеликих магазинів. Всі матеріали мають високу якість, а багато суконь доповнюються декоративними вставками, що привертають увагу кожної жінки.