Блузи для Plus size за чи проти?

блузи оптом

Багато жінок з пишними формами соромляться одягатися влітку в блузи, так як вони не завжди можуть сховати усі недоліки фігури. З магазином Torry shop про усі незручні моменти ви можете забути, наш магазин надає якісно відшиті блузи для жінок рlus size. Магазин має безліч сорочок великих розмірів. Тут ви можете придбати блузи від звичайних для дому до нарядних блуз. У магазині також можна придбати кофточки, блузи та кардигани оптом для жінок розміру рlus size. Зараз в наявності є різноманітні моделі блуз, які підійдуть кожному типу фігури. Інтернет магазин надає можливість купувати фасони блуз для жінок з великим животом. Torry shop дбає, щоб кожна жінка в незалежності від її фігури могла знайти для себе все необхідне у нашому інтернет-магазині. Тому вашій увазі ми пропонуємо не лише літній одяг, а й жіночі пальта. Щоб задоволені клієнти поверталися до нас знову.

Що необхідно враховувати під час вибору блузи?

Всі ми розуміємо, що жінкам з пишними формами буває нелегко в виборі того чи іншого одягу, тому хочемо запропонувати низку варіантів, як обрати одяг саме для фігури рlus size.

  • повну талію сховає блуза, яка має форму трапеції, тобто розширюється до низу
  • до одягу можна додати ремінь, який візуально зменшить талію
  • можна використовувати одяг, який має темні вставки в зоні талії
  • блуза на повній жінці не повина сильно відрізнятись кольором від спідниці
  • блузу можна комбінувати із піджаком або жилетом
  • потрібно обирати блузу з круглим вирізом під горло, доповнити вбрання можна шарфом чи ланцюжком
  • великий малюнок на одязі великих розмірів краще розташовувати на грудях. Тоді він візуально збільшить ту область, де знаходиться

В магазині представлені моделі з різним кроєм, різного фасону та різноманітної кольорової гамми. У розділі жіночі блузки, сорочки, туніки великих розмірів. представлений ​​тільки якісний одяг, здатний приховати недоліки фігури, а натуральні тканини створюють комфортні відчуття. Правильно підібраний розмір одягу приховає зайві неточності в фігурі і підкреслить її. Ми забезпечимо привабливий вигляд для кожної жінки!