Який кардиган вибрати на зиму і весну 2020

Який кардиган вибрати на зиму і весну 2020

Кардиган - незамінний предмет гардероба, в якому тепло в будь-яку погоду. Такий виріб може стати складовою образу або використовуватися як верхній одяг.
Якщо ви хочете урізноманітнити асортимент свого магазину, скористайтеся можливістю замовити в'язані кардигани оптом за доступною закупівельній ціні в Torry Shop. У каталозі зібрані стильні моделі від виробника в ростовці до найбільших розмірів. Також ви зможете замовити жіночі пальта оптом, куртки та жилетки.


Моделі, які ви можете придбати


Перед тим як купити кардиган українського виробника, визначитеся з моделлю. Оцініть цільову аудиторію свого магазину чи торгової точки. Важливо, щоб в вашому асортименті були товари, які задовольнять потреби покупців різного віку.


В'язані кардигани оптом в Україні без рукавів

Популярна модель, яка нагадує подовжену жилетку. У виробі не передбачені рукава, тому воно легко комбінується зі светрами і водолазками. Найактуальніші фасони в цьому виконанні:

  • Класичні прямого крою з приталеним силуетом і V-вирізом.
  • На запах. Фіксуються за допомогою ременя або пояса.
  • Подовжені. Весною чи пізньою осінню здатні повністю замінити пальто жіночі.

Для придбання оптом запропоновані в різноманітній кольоровій гамі і розмірній сітці.

Без гудзиків


В'язані кардигани оптом від виробника одягу в такому виконанні - універсальні моделі без застібок, які представлені в скороченому і подовженому вигляді. Вони носяться вільно або збираються поясом, брошкою.


Фасони під типи фігури:

  • Яблуко - вироби довжиною до середини стегна.
  • Прямокутник - моделі з широким поясом.
  • Пісочний годинник - одяг в будь-якому виконанні.
  • Трикутник - варіанти, які фіксуються брошкою або затискачем в районі горловини.

Оверсайз

Молодіжні в'язані кардигани оптом з характерним вільним кроєм. Вони ідеально моделюють фігуру і одночасно приховують недоліки. На весну 2020 року рекомендується закупити вироби в стриманій палітрі (бежеві, молочні, чорні, коричневі).

З чим носити такий кардиган:

  • З шкіряними і класичними брюками, кежуал-джинсами, лосинами, спортивними штанами.
  • З спідницями будь-якої довжини, сукнями.
  • З сорочками, блузами, футболками, светрами, водолазками.


Головна перевага оверсайз-моделей в тому, що вони гармонійно виглядають з ділової та спортивним взуттям.


Лало (велика в'язка)

Такі в'язані кардигани оптом легко можна дізнатися по крупному плетіння. Вони підходять для холодних сезонів. Їх перевага в тому, що вони відмінно виглядають на худорлявих дівчат і володарка пишних форм. У каталозі представлені вироби в стриманою і різнобарвною палітрі.

В інтернет-магазині ви зможете замовити велику партію товару з доставкою на вашу торгову точку або склад. До продукції прикладаються всі сертифікати, що підтверджують якість. Клієнтам запропоновані вигідні умови роботи і низькі закупівельні ціни.