Які жіночі зимові куртки купити на сезон 2019/2020

женские зимние куртки купить

Зимові жіночі куртки великих розмірів цього сезону актуальні. Якщо ви планували придбати новий пуховик, але сумнівалися - не варто відкладати. Інтернет-магазин Torry зібрав в каталозі все модні фасони верхнього одягу. Купити жіночі зимові куртки оптом і в роздріб ви зможете безпосередньо від виробника. Всі товари в продажу - високої якості, що гарантує довгу службу виробу.

Різновиди модних зимових курток

Пуховики - практична верхній одяг, який можна носити в будь-яку погоду. Вони не промокають, зберігають тепло і відмінно поєднуються з будь-яким взуттям та іншими предметами гардеробу. Якщо ви формуєте асортимент своєї торгової точки або магазину, краще замовити жіночі куртки оптом, так як це найпопулярніша зимовий одяг.

На яких фасонах варто зупинитися:

  • Об'ємні короткі пуффери.
  • Оверсайз.
  • Подовжені дуті і стьобані моделі.
  • З об'ємними рукавами.
  • З оригінальними принтами і яскравим забарвленням.

Купити жіночі зимові куртки оптом з пуховою наповнювачем - відмінне рішення для тих, хто хоче виглядати стильно кожен день.

Затребувані фасони

Жіноча верхній одяг для зими представлена ​​в різноманітних виконаннях. Фасони, які актуальні в цьому сезоні:

  • Під пояса. Класичне рішення, яке підходить під будь-який тип фігури. Представлений декоративний елемент чітко виділяє талію. Ви зможете придбати куртки від виробника гуртом з ременем або поясом. Перший аксесуар регулюється за допомогою фіксатора, а другий - зав'язується будь-яким зручним способом.
  • На блискавці. Така застібка властива коротким і подовженим моделям. Разом з цим низ пуховика може доповнюватися спеціальними затяжками, що роблять носку максимально комфортною і захищають від вітру.
  • З хутряною обробкою. Штучний матеріал, який пристібається до каптура, відмінно стильно виглядає. Купити жіночі зимові куртки оптом рекомендується магазинах, які спеціалізуються на роздрібних продажах. Верхній одяг з таким декором популярна і затребувана.

З чим носити пуховики: поєднання

Зимові жіночі куртки оптом - основа повсякденних образів. Така продукція гармонійно виглядає з чобітьми, грубими черевиками, кросівками. Любителі експериментів і модних трендів можуть носити їх разом з туфлями і кедами.

У продажу інтернет-магазину представлені спортивні та класичні моделі. Перші підійдуть для прогулянок і неформальної обстановки. Другі - альтернатива для роботи і офіційних заходів. Torry пропонує повну ростовку і широку колірну палітру.

Як замовити куртки з каталогу

Пуховики та кардигани жіночі оптом ви зможете самостійно вибрати з асортименту або зв'язатися з консультантом інтернет-магазину. Він детальніше розповість про покупку оптом і вигоди спільного співробітництва. Компанія представляє продукцію за зниженими закупівельними цінами безпосередньо з виробництва, що виступає гарантом якості.