Які існують види стильних жіночих кардиганів

жіночі  кардигани оптом

Кардиган у жіночому гардеробі це особлива річ, адже він може зігріти в прохолодну погоду, а дехто навіть носить його замість куртки на початку осені. Різноманітність моделей зимових жіночих кардиганів дозволяє підкреслити фігуру чи приховати її недоліки. Такий тип одягу підходить для різних стилів, кардиган можна одягати як зі спортивним стилем одягу, так і з класичним. Звертаємо вашу увагу, що у нас можна придбати жіночі зимові куртки.

Ви можете обрати жіночий кардиган у Хмельницькому на нашому сайті не витративши на це багато часу.

  • Класичні – вони є прямі, обтягуючі та вільні. Короткі та довгі. Такий кардиган завжди з V-подібним вирізом, він не має коміра.
  • Кардигани в стилі жакету – вони зазвичай мають круглий виріз та мають комір.
  • Застібатися можуть на гудзики, кнопки та ін.
  • Кардигани-жилетки – без рукавів чи з короткими рукавами. Зазвичай подовженої форми.
  • Кардиган-пальто – утеплені в'язані речі.

Який кардиган обрати

  • При покупці кардигану варто визначитися з яким одягом ви його компонуватимете. Та при якій погоді одягатимете. Для тепла підійде кардиган з ангори.
  • Кашеміровий кардиган – це класика та стиль, він підходить для стриманного образу. Проте кашеміровий кардиган варто не використовувати для щоденного носіння. На кожен день підійде одяг з шерсті і віскози, вони більш зносостійкі та міцні. Модними є кардигани з квітковим принтом, які створюють жіночий образ цікавим та стильним. в'язані кардигани це чудова заміна демісезонному пальту чи куртці. Такі речі ніколи не втрачають популярності. Стильно виглядають як з джинсами так і з класичним одягом.
  • Чорний кардиган це річ, яка виглядає стильно, як і маленька чорна сукня. Проте такий колір не кожному підходить та подобається.

У нашому інтернет-магазині Торрі Шоп ви можете придбати не лише молодіжні кардигани оптом, у нас здійснюється продаж зимових курток оптом та вроздріб. А великий асортимент магазину задовільнить потреби будь-якого покупця. Модні фасони який ви можете носити як щодня так і на свято. Наш одяг допоможе вам виглядати оригінально та підкреслить вашу індивідуальність та жіночність.