Як обрати демісезонну куртку по типу фігури

жіночі куртки оптом

У гардеробі кожної жінки має бути демісезонна куртка, адже погода протягом року і навіть влітку може здивувати прохолодою. Куртки жіночі демісезонні від виробника це чудовий варіант верхнього одягу, він рятує від дощу та холодного вітру. Тому пропонуємо купити жіночу демісезонну куртку у нас.

Обираючи жіночу демісезонну куртку варто врахувати свій тип фігури.

  • Трикутник – вузькі плечі та широкі бедра. Варто обирати куртки демісезонні оптом та вроздріб, які будуть трапецієвидні, міститимуть на собі масивний декор або короткі варіанти, які підкреслять ваші стегна.
  • Перевернутий трикутник – у цьому випадки ширина плечей більша за ширину бедер, тому необхідно візуально збільшити ширину стегон. В такому випадку варто купувати куртки демісезонні оптом та вроздріб з масивними кишенями нижче талії чи з поясом, який містить широку пряжку.
  • Круг – жінкам з зайвою вагою на животі не варто купувати жіночу демісезонну куртку яскравих кольорів, так як такий одяг ще більше підкреслить недоліки в фігурі. Тому варто обирати куртки, які не обтягують живіт і не мають декору в області живота. Найкраще підходить одяг трапецієвидний чи прямого покрою.
  • Прямокутник – з такою фігурою жінці не варто обирати короткі куртки жіночі демісезонні, адже фігура буде здаватися ще довшою. Декоративні елементи повинні розташовуватись по всій поверхні одягу. Також варто обирати моделі з поясами, які підкреслять лінію талії.

З чим носити жіночі демісезонні куртки

Підкреслити жіночність у поєднанні з курткою допоможуть черевики на каблуку. Додавши кілька аксесуарів таких як рукавички чи шарф можна сміливо прямувати на свято. Якщо ж ви полюбляєте спортивний стиль одягу, довершити такий образ можна з допомогою джинсів та яскравих кросівок, такий стиль підходить більш для щоденного використання. Особливої популярності набирають куртки жіночі демісезонні з рукавом 3/4, які можна доповнити довгими рукавичками. Ми ретельно дбаємо про асортимент нашого магазину. На одяг у нашому магазині завжди доступні ціни. Ви можете отримати замовлення протягом декількох днів оформивши замовлення за лічені хвилини. Фото на сайті повністю відповідають вигляду речей.