Жіночі сукні великих розмірів: безвідмовні помічники в удосконаленні образу

Струнка фігура далеко не завжди є запорукою привабливості, точно як  і пишні форми не ставлять хрест на чарівності жінки. В обох випадках ефектний образ створюють харизма, усвідомлення власних достоїнств, гармонійно підібрані деталі гардероба і аксесуари.

Інтернет-магазин Torry Shop пропонує покупцям повсякденні і нарядні жіночі сукні великих розмірів , здатні вдало доповнити ансамбль і зробити лук неповторним.

Виграшні фасони

Фасон - це основний параметр, на який варто звернути увагу, якщо хочете жіночі сукні великих розмірів купити в Україні . Щоб підкреслити достоїнства пишної фігури і приховати її недоліки, можна скористатися наведеними нижче рекомендаціями.

Стильное платье п-772 сине-белая полоска

Сукня футляр

Таке вбрання створює акцент на правильних і плавних лініях силуету за рахунок своєї лаконічності і приталені. Найкраще підбирати футляри з щільної добротної тканини. У моделі припустимо V-подібний виріз, що притягає увагу до погруддя і відволікаючий його від занадто широких стегон. А додатковий аксесуар у вигляді пояса зробить талію більш вираженою.

Для літа підійдуть футляри без рукавів, а відмінний варіант для міжсезоння - довжина 3/4. Вона дозволить візуально скорегувати таку особливість комплекції, як надмірно розвинений плечовий пояс. Придбати такі сукні клієнтки можуть в Torry - жіночий одяг недорого в Україні представлена в асортименті інтернет-магазину оптом і в роздріб .

А-силует

Жіночі сукні великих розмірів такого крою відрізняються облягає верхньою частиною і широкої, часто асиметричної спідницею. Цей фасон ідеально підкреслить бюст, зробить легкий акцент на лінії талії і приховає непропорційно широкі стегна. Якщо спідниця у сукні асиметричного крою, то жінка зможе відкрити і красиві ніжки.

Сукня у грецькому стилі

Це вічна класика, гармонійно підходить красуням з пишними формами. В цьому немає нічого дивного, адже за часів античності саме такі пропорції тіла вважалися ідеальними.

Основні особливості грецького сукні - відкриті плечі і руки. Літня модель може бути доповнена бретелями або обійтися без них. Популярні також наряди на одне плече, що нагадують хітон. Іноді зустрічається легка драпіровка. Трохи завищена талія грецького сукні допоможе зупинити погляд на грудях і приховати живіт - проблемну зону для жінок з фігурою типу «яблуко».

Принадність грецьких суконь полягає в тому, що вони однаково вдало вписуються і в повсякденне життя, і в атмосферу урочистого заходу.

Жіночі сукні великих розмірів фасону-годе

Футболка-годе, воно ж «хвості русалки» - одна з тих моделей, що однаково вдало виглядають як на струнких жінок, так і на дамах пишної комплекції, але тільки за умови, що наряд скроєний і зшитий вмілим майстром.

Облягаючий ліф ріднить цей фасон з футляром, не уступаючи йому в лаконічності. Довжина максі допомагає приховати особливості нижньої частини фігури. А характерна форма Подолу врівноважує великі стегна, якщо в цьому є необхідність.

Плаття на запах

Важко знайти модель більш вдалу для повної панянки, ніж жіночі сукні великих розмірів оптом з запахом. Вони відмінно підійдуть для будь-якого випадку і дозволять завжди виглядати чудово.

Женское платье из стрейчевого льна п-658 мелкий цветочек

Плаття на запах створює чіткі і правильні лінії силуету за рахунок свого крою, акценту на талії і V-образного декольте. З таким нарядом ніякі хитрощі з коригуючими аксесуарами не знадобляться. Досить просто доповнити образ намистом або кулоном, щоб створити додатковий акцент у верхній частині фігури.

Плаття сорочка

Жіночі сукні великих розмірів сорочкового типу - ідеальний варіант для повсякденного носіння. Прямий силует і вільний крій НЕ будуть сковувати рухи і дозволять відчувати максимальний комфорт і невимушеність. Довжину такого сукні можна вибирати відповідно до своїх уподобань.

Яких фасонів варто уникати

Не варто сліпо слідувати віянням моди. Власницям будь-яких параметрів важливо здобувати сукні, які підходять за розміром, кольором і кроєм.

Так, повним жінкам слід уникати моделей ультра-міні. Хоча власницям струнких ніг (проблемні зони можуть розташовуватися вище) дуже підходить різновид суконь-міді, які відкривають коліна.

Ще одна крайність - безформні балахони темних кольорів. Кілька десятиліть існувала помилкова думка, що тільки вільний крій сховає невигідні особливості фігури. Тому жінки plus-size абсолютно не розглядали приталені і Напівприталені силуети. Проте надмірно вільний крій візуально тільки додає вагу і ускладнює образ.

Плаття для повних жінок повинні бути підібрані за розміром. Невеликий простір допустимо, тільки якщо мова йде про зимовий плаття, під яке жінка припускає надягати додатковий шар одягу. А щоб точно не замерзнути в холодну пору року, зверніть увагу на жіночі куртки оптом від виробника Torry Shop.

Жіночі сукні великих розмірів : виграшні забарвлення

Ще один шкідливий, але живучий міф переконує пишнотілих красунь, що «їх колір» - виключно чорний. Однак це далеко не так, і моделі plus-size успішно доводять хибність постулату на світових подіумах.

Єдине умовне обмеження - повним жінкам краще вибирати тканини високої якості матових відтінків. Зайвий блиск гіперболізує і плюси, і мінуси зовнішності. В іншому жіночі сукні великих розмірів в палітрі не обмежені. Що стосується принтів, варто утриматися лише від анималистических малюнків і великих горизонтальних смуг.

Жіночі сукні великих розмірів купити недорого (Україна) в інтернет-магазині Torry Shop

В асортименті зібрані жіночі сукні великих розмірів недорого в класичному і спортивному стилі, демісезонні і літні варіанти. Клієнток також порадує багатий вибір кольорів і декору. Доставка замовлень здійснюється по всій території України на поштові відділення та додому.