Жіночі куртки великих розмірів

Пишні форми не проблема, якщо добре підібрати одяг. За допомогою правильного фасону і кольору можна не тільки приховати недоліки, але і виграшно підкреслити достоїнства. Це стосується і верхнього одягу. Покладаючись на особливості фігури і деякі важливі правила, можна з легкістю зачарувати перехожих і отримати сотні компліментів. Які жіночі куртки великих розмірів купувати? Давайте про все по порядку.

Якщо ви в пошуку верхнього одягу на міжсезоння, ось вам кілька порад:

  1. Рання весна і пізня осінь характеризуються частою зміною погоди. Ранкові заморозки можуть змінюватися на обідній сонце і тепло. Демісезонні куртки - відмінний варіант для такої пори. Купуйте, покладаючись не тільки на красу, а й на комфорт. 
  2. Жіночі куртки великих розмірів на міжсезоння краще вибирати з капюшоном, який можна відстебнути. Віддайте перевагу варіанту, де можна зняти теплу підкладку. Така куртка буде служити вам цілий рік.
  3. Не забувайте і про красу. Матеріал, фасон і декор також дуже важливі. Слідкуйте за останніми новинками та вивчайте модні тенденції. У стильною демисезонной куртці ви будете почувати себе не тільки комфортно, але і впевнено.

З літніми варіантами все трохи простіше. Вони не захищають від холоду, але красиво доповнюють будь-який образ. З їх допомогою також можна вигідно підкреслити силует. Верхній одяг на зиму потрібно вибирати, покладаючись на хороший захист від холоду. Жіночі куртки великих розмірів на холодну пору року сьогодні представлені в широкому асортименті. Можна купити теплу і дуже стильну куртку. Де? Звичайно в інтернет-магазині "Торрі"! У продажу красиві зимові, весняні та літні куртки від виробника , ще є пальто і стильні жилетки. Інтернет-магазин "Торрі" - це найкраще місце для придбання верхнього одягу на цілий рік.

Як вибрати жіночу куртку великих розмірів?

Жіноча жовта весняна куртка Діна

Взимку хочеться виглядати не менш красиво і стильно, тому без модної куртки нікуди. Теплий і трендовий верхній одяг на зиму повинен бути в арсеналі кожної дівчини. Найбільш практичним наповнювачем є пух. Крім того, використовують синтепон і хутро. Демісезонні куртки жіночі великих розмірів в Україні шиються з поліестеру, флісу, кашеміру, деніму. Сьогодні модно комбінувати відразу кілька матеріалів. Весняні і літні варіанти виготовляють з плащової тканини або легкого котону. Вибирайте тільки якісні тканини, адже верхній одяг купується не на один сезон. Жіночі куртки великих розмірів повинні відповідати таким вимогам:

  • міцність і щільність; 
  • зносостійкість; 
  • водонепроникність; 
  • легкість в догляді. 

Крім матеріалу важливо правильно вибрати фасон і крій куртки. Сучасні фасони абсолютно різноманітні. Взимку і восени переважають подовжені варіанти, навесні і влітку - укорочені. Але як вибрати варіант, який може приховати недоліки фігури? Тут є кілька правил. Використовувати їх можна, вибираючи жіночі куртки великих розмірів на будь-який сезон:

  1. Вибирайте правильний розмір. Занадто маленька або велика куртка буде виглядати неохайно. До того ж це може спотворити пропорції.
  2. Віддавайте перевагу варіантам без зайвих деталей і принтів. Масивні елементи візуально вас збільшать.
  3. Куртка прямого крою середньої довжини - це ідеальний варіант, щоб приховати недоліки.

Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете вибрати куртку великих розмірів, яка порадує вас і прикрасить. Крім того, враховуйте особливості своєї фігури. З типом фігури "яблуко" можна звернути увагу на фасони прямого крою або оверсайз. Дівчата з пропорціями "пісочний годинник" можуть підкреслити достоїнства ремінцем і V-подібним вирізом. Для фігури "перевернутий трикутник" підійдуть варіанти з масивними комірами, а для власниць широких стегон - А-силуетні вироби.

Якщо ви будете дотримуватися цих правил, то куртка жіноча демісезонна або будь-яка інша буде виглядати на вас ідеально. Але головне, щоб ви подобалися самі собі. В першу чергу варто покладатися на свої власні смакові переваги.

З чим комбінувати жіночі куртки великих розмірів?

Для того щоб виглядати стильно, потрібно правильно поєднувати жіночі куртки великих розмірів з іншими предметами гардеробу. У зимовий період часу образ доповнять шапка і рукавички одного відтінку. Взуття на невеликому каблуці дозволить візуально витягнути силует. Найбільш універсальний варіант - купити куртку прямого крою і нейтрального кольору. Її можна буде доповнювати різноманітними аксесуарами і створювати безліч нарядів. З класичної сумкою і елегантними ботильйонами вийде відмінний офісний лук. Так можна піти на ділову зустріч або романтичну вечерю. З невеликим рюкзаком і взуттям на низькому ходу вийде більш спортивний варіант. Образ відмінно підійде для прогулянки в парку, походу на шопінг або зустрічі з подругою.

Куртку можна комбінувати абсолютно з будь-якою річчю в гардеробі:

  • діловими спідницями і брюками; 
  • класичними сукнями; 
  • джинсами і джеггінси; 
  • светрами і водолазками. 

Вивчайте модний тенденції і створюйте стильні луки кожен день!

З колірної гами радимо вибирати пастельні тони. Якщо ви віддаєте перевагу більш яскраві відтінки, в цьому сезоні модний зелений, синій і насичено червоний колір.

Де купити якісні та стильні куртки великих розмірів?

В інтернет-магазині "Торрі" ви зможете замовити верхній одяг на цілий рік. У продажу є зимові, осінні і демісезонні жіночі куртки великих розмірів . У магазині представлений широкий асортимент різноманітних фасонів і кольорів. Можна замовляти оптом чи вроздріб. Свій варіант зможе знайти кожна модниця! Всі куртки великих розмірів від виробника дуже стильні і універсальні, а головне - якісні!

Шукаєте демісезонні куртки жіночі великих розмірів Україна ? Тоді переходите в "Торрі". Це кращий варіант для вдалого шопінгу! Чому? Тому що там відмінний вибір і доступні ціни! Не пропустіть можливість купити якісні речі за вигідною вартості!