В'язаний кардиган: що це таке і з чим його носити?

 

Що являє собою такий цікавий виріб, як в'язаний кардиган? Це звичайна кофта в незвичайному виконанні, - не має коміра і гудзиків. Така простота крою, універсальність поєднання і зручність носіння в сукупності викликали справжній фурор і стали користуватися скаженою популярністю у дівчат. Купити в'язаний кардиган зобов'язана кожна представниця прекрасної статі, незалежно від віку. Це свого роду багатогранний алмаз, який ви зумієте гармонійно поєднувати з абсолютно різними елементами свого гардероба. Якому б стилю ви не віддавали перевагу: класичному, casual, street, романтичному, гламур, мілітарі, мінімалізму, в'язаний кардиган зможе стати для нього ідеальним доповненням. Можна брати його під джинси, спідницю, брюки, надавши своєму вигляду нотку аристократичності. Тому, швидше поповніть свою шафу теплою і комфортною штучкою, заходьте в Torry Shop і замовляйте в'язаний кардиган.

 

Завжди модний - в'язаний кардиган. Тренди 2019

Уже багато років назад на подіумах було представлено таке творіння, як в'язаний кардиган. Якщо ви стежите за актуальними тенденціями, то знаєте, що суть його не змінилася, змін зазнали лише деталі. Зараз ми розповімо деякі хитрощі, які допоможуть вам створювати бездоганні вбрання:

  • Для того, щоб правильно сформувати офісний look, рекомендуємо віддавати перевагу коротким або середнім в'язаним кардиганам, що відмінно поєднуються з блузами, сорочками і водолазками.
  • Любителькам елегантності і жіночності варто звернути увагу на приталені фасони.
  • Якщо вам подобається свобода рухів і багатошаровість, то обирайте модель оверсайз або асиметрію, яку можна одягнути під пальто.
  • Модельєри вирішили додати "родзинку" в в'язаний кардиган, прикрасивши його великими косами, фактурними візерунками, оригінальними поясами і кишенями.
  • У цьому році ви сміливо можете накинути такий верх навіть на лаконічне вечірнє і коктейльне плаття. Адже дизайнери створили розкішні варіації з різними декоративними прикрасами.

Щодо колірних рішень, то в моді яскраві відтінки червоного, лілового, бірюзового, жовтого, а ще ніжні пастельні тони. Якщо ви сумніваєтеся, що підберете дійсно стильний в'язаний кардиган, ознайомтеся з каталогом магазину Торі-Шоп. Ми втілюємо у реальність всі новинки.

В'язаний якісний кардиган на сайті torry.com.ua

Команда нашої компанії складається з талановитих людей, які продумують виробництво одягу до дрібниць. І це стосується не тільки зовнішньої привабливості, а й рівня якості. Так що, якщо ви бажаєте, щоб покупка в'язаного кардигану була вдалою і прослужила вам не один рік, оформляйте замовлення у нас. До речі, у нас також в наявності неймовірно красиві жилетки.