Стильні жіночі зимові куртки: що купити в цьому сезоні?

Стильные женские зимние куртки

Шуби і дублянки - це красиво, але непрактично. Стильні жіночі зимові куртки - відмінне рішення для тих, хто віддає перевагу комфорт і зручність без шкоди зовнішньому вигляду. У сезоні 2019/2020 рекомендується купити пуховик або пуффер. Така верхній одяг не тільки буде виглядати стильно, але ще і зігріє вас під час серйозних холодів.

Види зимових курток

Теплі вироби від виробника мають широку класифікацію. Всі різновиди можна розбити на дві категорії:

  • Класичні. Звичні фасони, які представлені в спортивному або універсальному виконанні.
  • Оригінальні. До цієї групи можна віднести модні зимові куртки, які вибирає в основному молодь і підлітки.

Якщо ви плануєте закупити вироби для своєї торгової точки і вибираєте зимові та демісезонні куртки оптом, то придбайте кілька моделей з кожної категорії в повній ростовці. Так ви зможете задовольнити вимоги покупців різного віку.

Стильні жіночі зимові куртки: оригінальні рішення

Тим, хто хоче підкреслити свій смак і вміння поєднувати речі, рекомендується придивитися до фасонів, які особливо актуальні в сезоні 2019-2020 року. У каталозі інтернет-магазину Torry ви знайдете демісезонний і теплу жіночу верхній одяг високої якості за доступною ціною.

Довгий пуховик-ковдру

Оригінальний фасон, який в тренді вже третій сезон. Це комфортні і зручні оверсайз моделі. Вони відмінно виглядають на будь-якій фігурі і добре зігрівають. У продажу представлені вироби з натуральним і синтетичним наповнювачем.

Що характерно довгим пуховикам:

  • Запропоновано в одному або двох стандартних розмірах.
  • Доповнені капюшоном або великим відворотом.
  • Представлені в різноманітних кольорах, серед яких металева і золота.
  • Текстура - стандартна або стьобана.

Пуфер

Укорочені куртки жіночі оптом з об'ємними рукавами. Дута структура і наповнювач допомагають утримувати тепло. Низ пуффера часто комплектується спеціальними регулюючими затяжками, які перешкоджають дискомфортним відчуттям в вітряну погоду. Всі вироби представлені в розмірі оверсайз, тому їм характерний об'ємний силует. Такі демісезонні куртки великих розмірів оптом - одне з найвигідніших рішень для бізнесу, який спеціалізується на роздрібному продажу.

Ці два фасону - одні з найактуальніших в сезоні 2019/2020. Стильні жіночі зимові куртки поєднуються з ділової, спортивної і повсякденним одягом. У каталозі інтернет-магазину зібрані вироби в різноманітній кольоровій гамі, з оригінальними принтами і візерунками.

Придбання оптом дає можливість закупити товар за зниженою вартістю і продати його за адекватною ціною. Компанія організовує доставку великих і малих партій по всіх регіонах України. Для замовлення самостійно зберіть кошик або зв'яжіться з консультантом. Він детальніше розповість про переваги закупівлі і спільне співробітництво.