Стильна і якісна куртка батал весна

Підібрати правильний одяг прекрасній половині людства з пишними формами не так і просто. Особливо це стосується вибору весняних курток. Куртка батал весна повинна відповідати відразу декільком вимогам. Вона повинна підходити для дощової погоди і в той же час бути красивою і ошатною, приховувати недоліки і підкреслювати переваги фігури. Щоб не розчаруватися придбанням, перед покупкою варто уважно вивчити, яка куртка батал весна підходить саме вам.

В першу чергу варто враховувати практичність виробу. Як знайти варіант на всі випадки життя? Вибирайте модель:

  •  нейтрального кольору;
  •  без зайвих деталей і принтів;
  •  прямого фасону.

Верхній одяг повинен бути водонепроникним, захищати від дощу і підвищеної вологості. Добре, якщо його можна адаптувати під погодні умови, адже температура навесні дуже мінлива. Наприклад, відмінний варіант купити куртку з теплою підкладкою, яку можна відстебнути. Тоді за бажанням куртка батал весна буде перетворюватися в вітровку. Або щоб можна було відстебнути капюшон з рукавами, тоді куртка стане як жіноча жилетка . Головне, щоб вам було комфортно навіть при різкій зміні погоди.

Але про красу забувати не потрібно. За неї відповідає правильно обраний фасон, пошиття та оформлення. Важливо враховувати як особисті переваги, так і особливості фігури. Правильно підібрану весняну куртку ви зможете носити при будь-якій погоді і поєднувати з кожною річчю в гардеробі. Де таку купити ? Звичайно, в інтернет-магазині "Торрі". У ньому представлений великий асортимент виробів батальних розмірів за дуже приємною вартості.

Особливості вибору верхнього одягу великих розмірів

Весняна бірюзова куртка великого розміру Ноа

Перш за все, варто визначитися з матеріалом. Для весняної куртки найкраще підходить плащівка. Така тканина надійно захистить від вітру, дощу та інших погодних явищ. З плюсів можна відзначити:

  •  міцність;
  •  зносостійкість;
  • ефект непромокання;
  •  збереження первісного вигляду;
  •  легкість в догляді.

Для основи такого матеріалу найчастіше використовується бавовна. Це говорить про хорошу якість і довгий термін служби. Куртка батал весна з плащової тканини - це кращий варіант. Крім того, можна купити верхній одяг з інших матеріалів:

  •  поліестеру;
  •  флісу;
  •  нейлону;
  •  деніму;
  •  замші;
  •  саржі;
  •  софтшелла.

При виборі фасону варто відштовхуватися від стилю одягу і особливостей фігури. Самою універсальною буде куртка батал весна прямого крою. Вона підійде дівчатам з будь-якими параметрами. До того ж допоможе приховати недоліки і скорегувати пропорції силуету. Такий крій - то що треба для дівчат з фігурою "яблуко". Ось ще кілька порад:

  1. Для фігури "пісочний годинник" підійде куртка батал весна з поясом. Акцент на талії добре підкреслить переваги і приховає деякі недоліки.
  2. На дівчатах з вузькими плечима виграшно виглядає верхній одяг з масивним коміром. Надавши обсяг верхньої частини, вдасться урівноважити пропорції.
  3. Ну а якщо у вас великі стегна, вибирайте фасон А-силуету. Вільний поділ дозволяє їх приховати.

Щоб не додати собі зайвих кілограмів, краще уникати яскравих деталей і принтів. Розміри також дуже важливі. Занадто приталена куртка батал весна буде погано виглядати. Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете вибрати куртку великих розмірів, яка порадує вас і прикрасить.

Комбінування куртки балата з іншими предметами гардеробу

Куртка батал весна добре поєднується з будь-якими предметами гардероба. При створенні наряду варто враховувати його призначення. Для класичних образів підійде виріб прямого крою нейтральних тонів. Таке прекрасно комбінується з брюками і спідницями в діловому стилі, класичними сукнями та блузами. Кольори краще вибирати спокійні.

Взути можна ботильйони на невеликому каблуці. Таке взуття допоможе візуально витягнути силует. Доповніть образ стильним шарфом і сумкою середнього розміру. Наряд можна спокійно надіти в офіс або на ділову зустріч, а ввечері піти в ньому на побачення або вечерю.

У спортивному look'у віддайте перевагу куртці оверсайз. Комбінуйте її з джинсами і легінсами, светрами і водолазками. Із взуття обирайте стильні кросівки і спокійно вирушайте на прогулянку в парк чи на шопінг. Якщо ви любите щось яскравіше, придбайте верхній одяг червоного, жовтого або модного зеленого кольору.

Куртка батал весна може бути доповнена дрібними деталями або вишивкою. Решту предметів гардероба повинні бути не такими барвистими, адже тоді образ буде виглядати неохайно. Але головне, щоб куртка батал весна подобалася вам і ви відчували себе в ній впевнено і комфортно. Обов'язково враховуйте свої особисті переваги перед покупкою.

Де купити гарну куртку батал в Україні

Покупки онлайн - це відмінний варіант вдалого шопінгу. В інтернет-магазині "Торрі" ви зможете купити якісний одяг за приємною вартістю. На платформі представлений великий асортимент верхнього одягу. Є куртка батал весна, пальто, жилети. Можна купити куртку жіночу демісезонну і багато різних товарів. Доступно замовити красиві сукні, спідниці, штани та блузки. У кілька кліків вийде повністю оновити гардероб до нового сезону. Товари продаються як оптом , так і в роздріб.

Ви можете купити весняну жіночу куртку батал за максимально вигідною ціною. У магазині представлений великий вибір одягу різноманітних фасонів і кольорів. Свій варіант зможе знайти кожна модниця! Всі речі дуже стильні і універсальні, а головне - високої якості.

Не знаєте, де купити куртку жіночу батал в Україні? Тільки в інтернет-магазині "Торрі". Чому? Тому що тут найкращий вибір і доступні ціни!