Підходящий фасон сукні для жінки з будь-якою фігурою

фасон сукні

На сьогоднішній день існує величезна кількість модних журналів та сайтів про моду, які регулярно пишуть цікаві статті не лише про те, які модні тенденції є актуальними, але й діляться корисними порадами стосовно того, як підібрати підходящий фасон сукні, в залежності від типу статури. Однак, зазвичай вони присвячені струнким жінкам та дівчатам модельної зовнішності, які носять невеликі розміри одягу. Але ж, представниці прекрасної статі, які входять в категорію plus size також бажають виглядати привабливо та елегантно у своїх вбраннях. Що ж робити?

У цій статті ми вирішили поділитися рекомендаціями, які допоможуть красуням з пишними формами зробити вдалий вибір плаття великого розміру.

Сукні великих розмірів. Як підібрати?

Всі жінки повинні пам'ятати про те, що зовнішня краса є відображенням внутрішнього світу. Якщо ви любите та цінуєте себе, якщо ви вмієте бути в гармонії зі своїм тілом, то вам не потрібно обмежувати себе у виборі суконь чи блуз великих розмірів. Необхідно лише навчитися підкреслювати свої достоїнства. Але як це зробити та як правильно обрати підходящий фасон сукні? Про це ми розповімо докладніше.

  • Віддавайте перевагу вертикальним лініям. На відміну від горизонтальних полосок, вони візуально витягують силует. Можна також підібрати підходящий фасон з діагональними і косими принтами, які додають образу легкості та певної динамічності.
  • Вибирайте V-подібний виріз горловини. По-перше, такі сукні великих розмірів зроблять акцент на пишних грудях, а по-друге - відвернуть увагу від інших частин тіла. Якщо ж горловина має іншу форму, її можна видовжити за рахунок красивого намиста або шарфа.
  • Екземпляр із рукавом ¾ є ідеальним вибором плаття великого розміру для тих, хто прагне сховати повноту плечей та рук.
  • Найбільш оптимальна довжина підходящого фасону - міді. Однак, якщо ніжки красиві, то можна зробити виняток і вибрати трішки коротший варіант. Головне правило: сукня має бути довжиною до самого стрункого місця ваших ніжок.
  • Звертайте свою увагу на асиметричний крій. Він є дуже популярним у цьому сезоні. Але це не головна його перевага. Окрім того, що такий підходящий фасон є дуже стильним, він чудово ховає усі недоліки фігури.

Знаючи такі прості істини, кожна леді зможе купити підходящий фасон плаття. Що стосується моделей, то ми рекомендуємо обирати плаття-футляр, пряме плаття з контрастним принтом “смужка”, сукні із завищеною талією в грецькому стилі, а також сукні великих розмірів зі спідницею на запах.

Де придбати сукню підходящого фасону?

Незважаючи на те, що сучасні жінки чітко знають особливості свого тіла та розуміють як правильно зробити вибір плаття великого розміру, їм це не завжди вдається. А все тому, що більшість виробників оминають стороною таку категорію одягу і виготовляють вбрання виключно для струнких жінок.

Для того, щоб не витрачати свій час та сили на довготривалі пошуки плать та сарафанів, вам варто відвідати інтернет-магазин Torry-Shop. Наша компанія уже багато років спеціалізується на виробництві одягу великих розмірів. Тому, ви з легкістю зможете знайти свій підходящий фасон.