Найкрасивіші та наймодніші плаття та сарафани 2019-2020 року

Беззаперечно, найбільш актуальним та найбільш затребуваним жіночим вбранням на літо є літні плаття та сарафанчики. Саме з їхньою допомогою можна створювати неповторні аутфіти, що дозволяють кожній представниці прекрасної статі відчувати себе жіночними, чарівними та надзвичайно привабливими.

Ми впевнені, що кожна леді може похвалитися наявністю у своєму гардеробі такого наряду. Проте, на відміну від сорочок та блуз, платтячок ніколи не буває забагато. Тим паче, якщо ви слідкуєте за модними тенденціями, то варто дізнатися які саме сарафани 2019-2020 будуть на піку популярності.

Неймовірні сукні на літо 2019. Які сарафани в моді?

Кожний модний сезон супроводжується показами мод, які вражають своєю оригінальністю та привабливістю модниць з усього світу. Адже сучасні дизайнери безперестанно шукають нові джерела натхнення та працюють над розробкою прекрасних моделей, фасонів та стилей, втілюючи в реальність свої дивовижні ідеї. Саме тому, якщо ви хочете підібрати стильні сарафани 2019-2020, то вам варто ознайомитися з трендами, які були запропоновані відомими модельєрами:

платья и сарафаны 2019

  • Класика літніх плать: полоска. Такий принт уже давно став популярним і найближчим часом не втратить свою лідируючу позицію на модному Олімпі. Тому, якщо ви хочете створити легкий, ненавязливий та водночас елегантний look, то варто віддати свою перевагу полосатим сарафанам 2019-2020. Трендовими у цьому сезоні будуть чорно-білі, біло-червоні та, звісно ж, блакитно-білі поєднання.
  • Ультрамодні сарафани 2019-2020: волани. Практично усі модельєри поповнили свої колекції незвичайними сарафанчиками з цікавими оборками, рукавами-дзвіночками та рюшами. Такі деталі додають навіть звичайному повсякденному образу пишності, помпезності та особливого шарму. В таких літніх платтях жодна дівчина не залишиться непоміченою.
  • Неймовірні сукні на літо: напівпрозорість. Цей тренд уже не перший сезон переслідує сучасних модниць. І хоча деякі жінки вважають його занадто відвертим та навіть вульгарним, ми не погоджуємось із цим. Напівпрозорі сарафани 2019-2020 можуть бути надзвичайно красивими та ніжними, якщо поєднати їх із правильною основою. Наприклад, можна одягнути під таку сукню нейтральний бежевий топ або спеціальну нижню білизну.
  • Романтичність та жіночність: квіткові орнаменти. Неможливо уявити літо без квітів, а літні плаття без флористичних принтів. Саме такі малюнки на тканині додають образу жіночності, ніжності та витонченості. Дизайнери запропонували колосальне різноманіття таких орнаментів: від маленьких, ледве помітних бутонів до величезних квіточок, які одразу кидаються в око.

Як бачите, у цьому сезоні сарафани 2019-2020 є надзвичайно різноманітними. А це означає, що кожна леді зможе підібрати наряд собі до смаку.

Де сарафани 2019-2020 та плаття купити?

Переглянувши популярні фото модних літніх сарафанів та обравши фасон собі до душі, у жінок часто виникає питання - де знайти такі красиві і, в той же час, якісні сарафани 2019-2020? Ми знаємо відповідь!

Вам варто відвідати інтернет-магазин Torry-Shop. Тут ви зможете придбати літні плаття, а також купити сорочки та інший одяг, який відповідає не лише модним тенденціям, але й високим стандартам якості.