Модні кольори осінь-зима 2019-2020. Обираємо стильну куртку

Модні кольори осінь-зима

Невід'ємною та важливою складовою гардеробу кожної представниці прекрасної статі є куртка. Вона є надзвичайно комфортною, функціональною та практичною у прохолодні пори року. Крім того, це чудовий модний аксесуар, який дозволяє створювати привабливі та неповторні образи, демонструючи бездоганне почуття смаку своєї власниці.

У всі часи курточки були затребуваними, актуальними та трендовими серед чарівних дівчат та жінок. Змінювались лише їхні фасони, незначні деталі, декор та кольорові рішення. Наприклад, у цьому осінньо-зимовому сезоні дизайнери іменитих домів представили на подіумах безліч моделей у різних кольорових гамах. То ж давайте розберемося якими будуть модні кольори осінь-зима та які купити модні куртки?

Модні кольори курток у наступаючому сезоні

Головною тенденцією в будь-якій з представлених кольорових гам стала така собі “запиленість” кольору. На зміну ніжно-рожевому приходить димчаста троянда, спокійний сірий перетворився в попелястий. Всі модні кольори осінь-зима ніби пропустили через чорно-білий фільтр, що безсумнівно надає будь-якому вигляду античності і аристократичності.

Проте, правити балом у наступаючому сезоні будуть не лише такі топові кольори, як пудра, тьмяний блакитний та туманний червоний. Також, сучасних модниць порадують:

  • Контрастні поєднання світлих та темних тонів.
  • Насичено-темні модні кольори осінь-зима.
  • Металізовані відтінки.

Актуальними залишаються і класичні модні кольори курток - в нових колекціях все так само популярні іскристий білий і граціозний чорний, вінтажний темно-зелений та класика - синій. Тому, якщо ви віддаєте перевагу речам, які ніколи не виходять з моди, ви можете сміливо купувати куртку чорну жіночу. Вона буде прекрасно поєднуватися з будь-яким іншим одягом, з яким-завгодно взуттям та аксесуарами.

Модні кольори осінь-зима. Де купити модну куртку?

Якщо ви вже визначилися з тим, який із модних кольорів осінь-зима вам до вподоби, але ще не знайшли магазину, у якому можна придбати бажану куртку, тоді ви прийшли за правильною адресою! В інтернет-магазині Torry-Shop ви можете вигідно придбати куртку чорну жіночу або замовити пальто у самих трендових кольорах!