Літня мода 2019: кращі образи street style

летняя мода 2019

З кожним роком все більшої популярності і актуальності починає набувати вулична мода. Вона завойовує серця мільйонів модниць і стиляг з усього світу, адже дарує їм легкість, невимушеність і майже вседозволеність.

Особливо актуальною така літня мода 2019 є для тих дівчат і хлопців, які ведуть активний спосіб життя, ніколи не сидять на місці і цілими днями пересуваються по місту, вирішуючи свої важливі справи. Саме вуличний стиль одягу допомагає їм не тільки бути в тренді, але й відчувати себе вільно і комфортно.

Літня мода 2019 трохи відрізняється від тієї, яку ми бачили в попередніх сезонах. Цього року вона передбачає поєднання не тільки спортивних і кежуальних нарядів, але й дозволяє інтерпретувати абсолютно різноманітні варіанти образів, створюючи їх з абсолютно різними стилями одягу.

У цій статті ми постараємося максимально докладно описати всі популярні новинки стріт стайл, які надихнуть вас і допоможуть вам створювати неперевершені міські аутфіти.

Модні тренди весна літо 2019. ТОП-3

Літня мода 2019 настільки різноманітна, що у вас точно не залишиться питань з приводу того, як одягатися цього літа. Ми впевнені, що кожна представниця прекрасної статі зможе відзначити для себе круті ідеї для створення чудових аутфітів.

  • Брючні костюми. Ви думали, що їх можна носити тільки на ділові зустрічі або на роботу в офіс? А ось і ні. На сьогоднішній день костюми - це відмінний елемент вуличної моди, який додасть образу демократичного спрямування, стриманості і елегантності. Носити їх можна не тільки з туфлями, але й з кросівками та балетками.
  • Плаття вільного крою. Звичайно ж, літню моду 2019 неможливо уявити без суконь. Саме вони додають образам романтичності, жіночності і привабливості. Цього року модельєри пропонують модницям колосальну різноманітність фасонів - від джинсових сарафанів до легесеньких суконь з квітковими принтами. Поєднувати сукні в стилі стріт стилісти рекомендують з об'ємними жіночими кардіганами або джинсовими куртками.
  • Велосипедки. Цей тренд продовжує підкорювати модні подіуми і захоплювати багатьох. На жаль, зараз тільки найсміливіші модниці продовжують впроваджувати цей елемент одягу в свій гардероб. Але не треба ставитися до цього предмету вуличної моди скептично. Зважитеся купити пальто весна або піджак чоловічого крою і поєднуйте їх з велосипедками. Так ви зможете відмінно підкреслити стрункість своїх ніг.

Як бачите, описані модні тренди весна літо 2019 характеризуються відсутністю чітких правил. Часто це може привести до не зовсім вдалих підсумків - коли елементи образу погано поєднуються разом. Тому, якою б "сміливою" і експериментальною не була літня мода 2019, ми рекомендуємо дотримуватися стрижневих модних тенденцій.