Куртки весна 2019

куртки весна

Зима - неповторна і чарівна пора року, але модниці з великим нетерпінням чекають приходу тепла, щоб змінити важкі зимові пальто і шуби на легкі куртки весна. Міжсезоння в нашій місцевості має свої особливості, через що ці елементи стали невід'ємними в гардеробі кожної представниці прекрасної статі. Раз вже без них не можна обійтися, то потрібно придумати щось, щоб вони були не тільки практичними і зручними, а й привабливими. За вас це зробила компанія Торі Шоп, - виробник красивого і високоякісного одягу. Команда наших інженерів і модельєрів ретельно стежить за тим, щоб вироби поєднували в собі кращі риси: відповідність стандартам якості і співзвуччя з модними нотами. Ми пропонуємо увазі своїх клієнток тонкі куртки на весну і безліч інших товарів, які відповідають останнім тенденціям, а значить, допоможуть вам висловити індивідуальність і своє почуття бездоганного смаку.

Які куртки весна будуть правити балом в цьому сезоні? Про це ми вам розповімо в даній статті. Не перемикайтеся!

Жіночі стильні куртки на весну: головні тренди

Стрімкі зміни моди роблять сильний вплив на куртки весна. Щорічно знамениті бренди представляють на подіумах різноманітність різних варіацій цих творінь, дозволяючи дівчатам з різними уподобаннями підібрати для себе підходящі варіанти. Романтичні віяння, ділова строгість, динамічний спорт-шик, розслаблений смарт-кежуал, - куртки весна в цьому весняному періоді вражають багатогранністю. Ми вивчили і вибрали найбільш вдалі нововведення:

  • Оверсайз. Об'ємні, недбалі і комфортні курточки вже давно полонили серця красунь. І ось знову сучасні кутюр'є впроваджують їх у свої колекції.
  • Металізовані тканини. Танцювальні мотиви 80-х продовжують займати лідируючі позиції в сегменті фешн. Тому, вибирайте куртки весна, які проголошують своїм виглядом: "Шик, блиск, диско!"
  • Плащові тренчі. Ці моделі ще довго будуть на піку популярності, оскільки найкращим чином підкреслюють жіночність.
  • Парки. Схоже, ці куртки весна можна назвати базовою річчю, яка завжди буде доречною в шафі і в будь-яких життєвих обставинах.

Таке стильове багатство дарує шанс кожній жінці обрати ту саму куртку весна, яка підкреслить достоїнства фігури, гармонійно поєднається з наявними брюками, взуттям і задовольнить всі побажання.

Куртки якісні весна

Безумовно, ми подбали про те, щоб вся продукція відповідала вимогам фешн-індустрії. Але ми також не забули про доброякісності! Так що, сміливо купуйте куртки весна, жилетки і кардигани на офіційному сайті torry.com.ua.