Купуємо жіночі зимові куртки великих розмірів оптом

Зимовий одяг незамінний у гардеробі будь-якої жінки, адже вона захищатиме від морозу та крижаного вітру протягом кількох місяців. Продавці, які торгують у роздріб, відповідально підходять до вибору товару, щоб задовольнити найвибагливіші смаки покупців. Досить часто перед підприємцем стоїть завдання: де купити жіночі зимові куртки великих розмірів оптом ? Адже досить велика частина покупниць - розкішні пишні пані, які хочуть придбати якісну і красиву річ.

Що потрібно врахувати оптовику, замовляючи модні куртки великих розмірів

Підприємець, який не хоче вдарити в багнюку обличчям при закупівлі товару батальних розмірів, повинен врахувати кілька факторів. Насамперед потрібно пам'ятати, що великий одяг повинен добре сідати по фігурі, не обмежувати рухів, не перетискати груди. Завдяки цим факторам жінка почуватиметься комфортно в зимовій куртці.

Також важливим є естетичний параметр. Красивий одяг, який візуально покращує фігуру та прикрадає недоліки, дає покупниці почуття впевненості у своїй привабливості.

Тому, замовляючи жіночі зимові куртки великих розмірів оптом, зверніть увагу на такі моделі:

  • довгі пуховики до коліна – візуально витягують силует, роблячи фігуру стрункішою;
  • приталені куртки - створюють ефект пісочного годинника, додаючи жіночності жінкам з потужною фігурою;
  • злегка розширені донизу моделі - роблять фігуру "легшою".

Також підприємцю не слід закуповувати зимові куртки великих розмірів жіночі з великими принтами, в поперечну смужку або велику клітку. За всієї своєї привабливості такі моделі додадуть масивності своїм володаркам, програвши в загальному враженні.

Допомагаючи покупницям з вибором, слід пропонувати виріб на пару розмірів більше – у такій куртці вдасться почуватися комфортніше.

Що ще потрібно врахувати під час закупівлі партії зимових курток великого розміру

Зимове жіноче пальто

Зовнішній вигляд, безперечно, грає велику роль. Однак не слід забувати про якість виробів, які носитимуться кілька сезонів поспіль. Куплена якісна річ буде гарною рекламою продавцю довгий час.

Замовляючи жіночі зимові куртки великих розмірів оптом, зверніть увагу на такі критерії:

  • матеріал – щільний, з рівномірною фактурою, без вад, що не пропускає вологу;
  • утеплювач - якісний, рівномірно розподілений по всій площі, без грудок;
  • якість рядка – шви щільно з'єднані, не розходяться при невеликому розтягуванні убік;
  • підкладка - щільна, без вад.

Слід також зважати на особливості догляду за виробом, щоб дати покупцям грамотну консультацію з цього питання.

Жіночі зимові куртки великих розмірів оптом та в роздріб в інтернет-магазині Torry Shop

Зимовий одяг для повних жінок повинен бути зручним, якісним і в жодному разі не похмурим. В інтернет-магазині Torry Shop представлена ​​чарівна лінійка модних стьобаних курток великих розмірів. До уваги покупців представлена ​​гамма благородних відтінків смарагдового, бордового, синього та сріблястого тонів. Є також класичні чорні куртки та моделі з контрастним колірним рішенням.

Замовляючи жіночі зимові куртки великих розмірів оптом торгової марки Torry, кожен оптовик набуває продукції, що вигідно відрізняється від інших виробів такими показниками:

  • дизайнерське оформлення – власне конструкторське бюро займається розробкою лінії одягу повних жінок з урахуванням особливостей постаті;
  • якісні матеріали – для пошиття курток використовуються гарні тканини, висококласний синтепух, міцна підкладка та якісна фурнітура;
  • пошиття відповідно до міжнародних норм – на підприємстві працюють кваліфіковані швачки, на новітньому устаткуванні, з використанням усіх правил технології пошиття та обробки швів.

У магазині представлений великий асортимент різноманітних жіночих курток "плюс сайз", виготовлених з урахуванням останніх модних тенденцій - від довгих пуховиків до широких коротких курточок типу оверсайз. Розміри відповідають міжнародній розмірній сітці, починаючи з 50 і вище.

Переваги оптової закупівлі в інтернет-магазині Torry Shop

Підприємці, які торгують продукцією вроздріб, зацікавлені в тому, щоб купити жіночі пуховики оптом від виробника невеликими партіями з метою урізноманітнити асортимент.

Покупка в інтернет-магазині Torry Shop має незаперечні переваги:

  • можна замовляти від трьох одиниць однієї моделі різного розміру;
  • покупець отримує документи на продукцію – про склад та сертифікат якості;
  • бронювання на замовлення діє до двох діб;
  • для замовлення на суму понад 10 000 діють дуже приємні знижки;
  • при замовленні від 15000 доставка за рахунок магазину.

Відправлення замовлення проводиться або в день оплати, або наступного, якщо сума надійшла після 12 години дня. Замовник сам обирає транспортну компанію чи забирає товар самостійно.

Постійним клієнтам магазин повідомляє про надходження нових моделей, надсилаючи докладний опис разом із фото.

Щоб отримати уявлення, які є жіночі зимові куртки великих розмірів, можна зайти на сайт магазину з доступного мобільного пристрою. Покупку легко оформити через особистий кабінет на сторінці Torry Shop. Через кілька хвилин вам зателефонує менеджер, який вестиме замовлення до благополучного відправлення у ваше місто.

Послугами інтернет-магазину користуються багато торгових роздрібних точок по всій Україні, починаючи від Харкова і закінчуючи Одесою. Покупці, які купують верхній одяг торгової марки Torry Shop, залишають позитивні відгуки щодо якості продукції.

Замовники, які воліють особисто купувати товар, можуть купити жіночі куртки Харків на оптово-роздрібному ринку.