Кардиган грубої в'язки. Повернення на модний п'єдестал

кардиган

У гардеробі кожної жінки є базові "робочі" речі на кожен день, а є "аристократи", здатні перетворити базу в справжній perfect look. До таких належить кардиган грубої в'язки, що полонив серця мільйонів жінок ще в 2010 році і повернувся на лідируючі позиції в нинішньому сезоні. Цей шедевр неспроста користується величезним попитом у дівчат різного віку. Адже є істинно універсальним атрибутом. Робота в офісі, побачення з коханим, прогулянка в парку, ділова зустріч або святковий захід - кардиган грубої в'язки здатний ефектно підкреслити достоїнства зовнішності і доповнити образ в будь-якому випадку. Тому, навіть не варто сумніватися у тому, чи потрібен він вам. Відповідь однозначна - так! Але яким бачать цей виріб сучасні дизайнери? Як купити кардиган молодіжний, що буде стильним весною 2019?

Груба в'язка - популярний тренд з минулого

Мало хто знає, але кардиган грубої в'язки спицями з'явився ще в 1854 році, коли воєначальник Джеймс Брюденелл, ведучи своїх солдатів в бій, вирішив надіти на них елегантні в'язані кофти, які б захистили воїнство від холоду. Через багато років, завдяки дизайнерським розробкам і модернізаціям кардиган грубої в'язки став стильним елементом жіночого гардеробу. На сьогоднішній день, армії модниць носять його як зброю, яка не тільки захищає від прохолоди, але й моделює образ в цілому.

Звичайно, пройшло багато часу з моменту появи на світ першого кардигана і даний виріб постійно видозмінювався. Яким же повинен бути кардиган грубої в'язки в цьому весняному сезоні і з чим носити його?

  • Довга модель. Подовжений кардиган грубої в'язки - це один з найулюбленіших фасонів жінок. Він може підкреслити тендітність фігури струнких дівчат, а також приховати зайві об'єми в області стегон на повних дамах. Крім того, поєднувати такий виріб можна з будь-яким стилем одягу. А якщо вибрати модель з капюшоном, то можна замінити нею пальто або плащ.
  • Груба в'язка оверсайз. Масивні і об'ємні кардигани вирішуються купити не всі леді. А дарма! Це не просто хіт сезону, це можливість підкреслити свої достоїнства, наприклад, стрункі ніжки, оскільки акцент буде зроблений на верхній частині тіла. Такий кардиган грубої в'язки не повинен бути надто яскравим і кричущим, адже його головна концепція полягає в простоті і комфорті. Так що, ми рекомендуємо вам експериментувати не із забарвленням, а з різноманітністю текстур.
  • Лало. Ця велика в'язка відрізняється повітряним обсягом, створеним за рахунок зібраних джгутів, великих аранів, дивної геометрії кіс. За рахунок них, Лало кардиган грубої в'язки спицями має чарівний вид м'яких опуклих подушечок. Такий виріб можна сміливо поєднувати і з повсякденним одягом, і з вечірніми нарядами.

Товста пряжа на основі ангори, вовни, мохеру і синтетичних добавок, перлинні, ажурні, фантазійні візерунки, однотонні, барвисті і градієнтні забарвлення, - всі ці можливості дозволяють умільцям і модельєрам створювати по-справжньому дивовижні речі, серед яких кожна жінка зможе знайти свій ідеальний кардиган грубої в'язки.

Кардиган грубої в'язки від виробника в Україні

Якщо вас цікавить питання, де можна придбати кардигани грубої в'язки, то поспішаємо вас порадувати. Ви вже прийшли за потрібною адресою. Інтернет-магазин Torry-Shop пропонує увазі своїх покупців величезний асортимент стильного і якісного верхнього одягу за доступною ціною! Тому, заходьте до нас на шопінг і підбирайте кардиган грубої в'язки!