Як носити блузи без рукавів: тренди та модні поєднання

Блузи без рукавів - альтернатива для спекотної літньої погоди. Відкриті плечі, різноманітність фасонів, повітряний матеріал дозволяють збирати як романтичні, так і строгі ділові образи.

Стильная летняя женская блуза б-448 полоски горчица

Модні тренди 2020 року

Поповнити гардероб цього літа варто моделями з легких тканин. Дизайнери в колекціях весняно-літнього сезону 2020 зробили упор на лаконічність викрійки , стриману кольорову палітру, мінімум декоративних елементів.

У цьому сезоні трендовими є також такі характеристики:

● однотонність;      

● стримана кольорова гама, пастельна палітра;      

● вишивка в тон, в'язка;      

● приталений силует;      

● комір-стійка;      

● прозорі вставки;      

● банти на шиї;      

● блузи-жилети;      

● широкі плечі;      

● крій на запах;      

● укорочена довжина;      

● глибоке декольте;      

● асиметричний крій.      

Купити блузи від виробника - відмінне рішення для тих, хто цінує якість і ексклюзивність. Вибираючи обновку, орієнтуйтеся на матеріал. Популярні рішення: бавовна, льон, шовк, шифон, шкіра, атлас, оксамит, прозоре мереживо, сітка.

Прихильницям принтів варто звернути увагу на блузи без рукавів в клітинку, дрібний горошок, пом'якшений леопард, смужку, флористичний або зміїний візерунок. Популярні відтінки: червоний, бузковий, смарагдовий, чорний, світло-коричневий, пастельний блакитний і пудровий.

Також літо - це найкращий час для білих нарядів. Цей колір ніколи не виходить з моди, до того ж в такому одязі більш комфортно в спеку. Купити білу блузку великого розміру варто через її універсальності. Такий верх підходить як для роботи, так і для вечірньої прогулянки.

Вдалі поєднання

Блузи без рукавів можна використовувати для створення ділових і вечірніх образів. При правильній комбінації речей наряд підкреслить переваги фігури і смак власниці.

Класичні блузки великих розмірів і офісний стиль

Офісний дрес-код характеризується рядом обмежень щодо фасону, відкритості наряду, принтів. Для ділових образів підійдуть моделі блузок в пастельних або темних тонах з коміром-стійкою або у вигляді бантів. Відмовитися коштує від варіантів з глибоким декольте і відкритими плечима.

Поєднувати офісні блузи можна з наступними предметами гардероба:

● штани з завужені низом, довжини 7/8, брюки-кльош, кюлоти;      

● спідниці міді, спідниці-сонце, спідниці-олівець;      

● вільні шорти середньої довжини з високою посадкою (якщо дозволяє дрес-код).      

Блузи без рукавів можна доповнити за допомогою наступних аксесуарів: тонких ремінців на талії, шийних хусток, а також браслетів і годин.

Стильная летняя женская блуза б-448 ромбик

Вечірні блузки великих розмірів : актуальні варіанти

Створити неформальний або романтичний образ допоможуть красиві моделі з легких, струмуючих натуральних тканин.

Torry Shop - жіночий одяг високої якості від виробника. Моделі, представлені в асортименті, відповідають останнім модним тенденціям. Популярні варіанти:

● з асиметричним кроєм;      

● з широкими плечима, глибоким декольте, масивними комірами;      

● з мережива, шовку та атласу;      

● з флористичним принтом, анімалістичні візерунками.      

Неофіційні блузи без рукавів комбінуються майже з усіма предметами літнього гардеробу. З чим найкраще їх носити:

● з джинсовими шортами, бермудами, легкими брюками будь-якого крою;      

● спідницями міні, міді і в підлогу;      

● джинсами кльош, скинни, прямими.      

Такі блузки відмінно поєднуються з різноплановою взуттям: сандалями на підборах і низькому ходу, еспадрільі, босоніжками, мокасинами. Прозорі моделі з вишивками або вибитими узорами оригінально виглядають з грубої взуттям на платформі. Вироби з асиметричним кроєм можна носити як навипуск, так і в заправленому вигляді під ремінь або пояс.

Прохолодним днем блузи без рукавів можна доповнити подовженими жакетами, куртками-косухи, джинсовими піджаками оверсайз або в'язаними кардіганами.

Як вибирати блузи без рукавів

Щоб обновка бездоганно сиділа по фігурі, при її виборі важливо враховувати свою комплекцію, розмір і фасон речі, властивості матеріалу.

Підбір під тип фігури:

  • Власницям широких стегон підходять блузи без рукавів , що врівноважують верх і низ. Варто звернути увагу на моделі з широкими плечима і об'ємним коміром оригінальної форми. З чим краще не перестаратися: рюші, волани, строкатий декор.
  • На дівчатах з широкими плечима (тип фігури трикутник) краще виглядають вироби з V-подібним або глибоким круглим вирізом. Відповідний крій - асиметричний, прямий. Також на фігурі такого типу виграшно виглядають моделі під пояс, що підкреслюють талію. Уникати варто рішень з надмірним декором плечової зони, а також кричущих відтінків.
  • Власницям пишних форм варто купити блузки великих розмірів в роздріб з завищеною лінією талії або кроєм в формі трапеції. Краще відмовитися від виробів з басками, горизонтальними смугами і великим принтом. Правильно підібрані блузи без рукавів не збираються і не натягаються в районі грудей. Оптимальна довжина - до середини стегна і коротше. Невисоким дівчатам краще зупинитися на вкорочених варіантах з вирізом, який відкриває шию.

Що ще врахувати

У новому літньому сезоні 2020 року варто уникати масивних принтів, моделей з рюшами і басками, що викликає декору, синтетичних тканин, отруйних відтінків, декору у вигляді пайеток, драпірування, а також складного крою.

А ось на такі рішення варто звернути увагу: моделі з відкладним коміром та застібкою під горло, блузи з бретелями і воланами, на запах. Останні виграшно підкреслюють силует і природні вигини фігури. Віддаючи перевагу принтам, уникайте великого горошку і смуг, що викликають анималистических малюнків, неприродних відтінків.

Поповнити гардероб на літо варто мінімум двома виробами - блузою строгого фасону в класичному або пастельному кольорі і романтичною моделлю незвичайного крою (з асиметричним низом, великим відкладним коміром, збільшеними плечима і т. д.).