Як зібрати стильний зимовий образ: вибір кардигани

 

Зимові кардигани жіночі - незамінна річ в базовому гардеробі. Правильно підібране виріб можна поєднувати з повсякденними, офіційними і вечірніми нарядами. Вони допомагають додати образу родзинку, зігрівають і розставляють стильні акценти.

В інтернет-магазині Torry зібрані жіночі та молодіжні кардигани оптом, купити які ви зможете недорого. У каталозі зібрані різноманітні фасони, що дає можливість вибрати вироби під будь-який тип фігури.

Кардигани модні оптом: актуальні моделі

У цьому сезоні варто звернути увагу на наступні моделі:

  • В'язані. Теплі об'ємні вироби для осіннього, зимового та весняного періоду. У теплу пору року вони можуть замінювати куртку. У продажу представлені вироби дрібної і крупної в'язки, з візерунками (ромбами, смужками). Зимові кардигани жіночі офіційного стилю представлені в темній і світлій стриманою палітрі. Продукція casual запропонована в яскравій кольоровій гамі і підходить для щоденного використання.
  • Трикотажні. Тонкі і універсальні моделі, які додають образу елегантності. Носити такі вироби можна в будь-який час року. На літо і весну краще купити легкі моделі з бавовни, льону, шовку та інших матеріалів; на осінь і зиму підійдуть утеплені вовняні вироби великих розмірів.
  • Пухнасті. М'які і приємні речі, які відмінно зігрівають в холодну пору року. Такі моделі популярні серед молоді.

Вибір за особливостями фігури

Кардиганы модные оптом

Якщо ви плануєте кардигани жіночі купити оптом, вибирайте товари, які підійдуть дівчатам з різноманітним силуетом. На володарка пишних форм добре виглядають однотонні моделі довжиною до середини стегна. Високі і стрункі жінки зможуть купити лаконічні і кольорові вироби з великим принтом або візерунком. Дівчатам невисокого зросту підходять укорочені зимові кардигани жіночі та вироби класичної довжини.

Звертаючи увагу на ці нюанси, ви зможете правильно сформувати асортимент магазину або торговельної точки, що підвищить ваші продажі і прибуток.

На що варто звернути увагу під час покупки?

Якщо ви хочете придбати кардигани жіночі оптом, то необхідно об'єктивно оцінити переваги і недоліки кожної фігури. Магазин жіночого одягу в Україні представляє широкий вибір товарів, купити які ви зможете недорого. Що врахувати під час придбання:

  • Довжину вироби і рукава.
  • Наявність конструктивних деталей: капюшон, кишені, пояс.

Ці параметри можуть змінити образ до невпізнання, тому ретельно визначте основне цільове використання товару.

Зимові кардигани жіночі в Torry

Вся продукція в каталозі - від виробників, що виступає гарантом якості та довговічності вироби. Компанія передбачає два варіанти закупівлі: опт і роздріб. Доставка здійснюється по Україні в короткі терміни. Перед відправкою кожна партія перевіряється. Менеджер магазину допоможе вам з організацією замовлення. Він детальніше розповість про переваги співпраці і виборі виробів.