Жіночі зимові пальта оптом

Зимове пальто є найбільш затребуваним предметом верхнього одягу для жінок в наш час. Все тому, що виріб виробляється особливим способом, воно тепле і абсолютно не заважає рухатися. До того ж, жіночі зимові пальта оптом не гірше дорогої шубки підкреслюють красиві обриси фігури.

Зимове пальто і куртки жіночі оптом доречні як в період пізньої осені або ранньої весни, так і в самий розпал зими. Також слід зазначити, що пуховики - це ще один популярний сегмент одягу для жінок.

Зимові пальто: матеріали, види

Найтепліші і привабливі пальто для зими виробляються з наступних матеріалів:

  • твіду;      
  • кашеміру;      
  • драпу;      
  • вовни;      
  • шкіри.      

Як декоративні елементи може бути доданий натуральне хутро альпака, лисиці, соболя або кролика або ж штучний. Хутряні деталі можуть розташовуватися по краю рукава або капюшона (галявина, облямівка), у вигляді накладних кишень, вставок на грудях або спині.

Жіночі зимові пальта оптом бувають різної довжини. Для активних молодих дівчат можна знайти моделі довжиною на долоню вище коліна або по коліно. Жінкам постарше підійдуть вироби довжиною нижче коліна або по щиколотку.

Велика частина пальто має класичний фасон, застібки на гудзиках або блискавки, пояс. Більше половини моделей йдуть з капюшоном.Зимнее чёрное пальто Тала

Кашемірові зимові пальта

Кашемір являє собою легку, дуже м'яку і красиву тканину. Вона проводиться з пуху, а також натуральних і синтетичних волокон, ідеально скомбінірованих між собою. За рахунок цього кашемір набуває легкість, хорошу теплоізоляцію, неймовірну м'якість, забезпечує комфорт шкарпетки і символізує достаток.

Якщо за кашеміром правильно доглядати, він прослужить десятиліття, зберігаючи привабливий зовнішній вигляд, новизну і все первинні властивості.

Головна унікальність справжнього кашеміру в тому, що він проводиться з вовни тільки однієї тварини в світі - тибетської кашемірової кози. Підшерсток акуратно вичісують всього один раз в рік і відправляють у виробництво. Саме через обмежену кількість сировини і делікатності виробництва готові вироби з натурального кашеміру коштують дорого.

Кашемірове жіноче пальто має привабливий і дуже презентабельний вигляд. Воно легке і тепле одночасно, але вимагає особливого догляду.

Перше правило носіння кашемірового виробу - 2 через 3 . Це означає, що на зміну виробу потрібно мати ще пуховик або шубку, щоб дати можливість «кашеміровій красі» відпочити. Якщо носити його щодня, незабаром на рукавах, біля коміра і кишень з'являться катишки.

Кашемірове пальто в Україні краще носити в суху морозну погоду, уникати туману і дрібного дощику, що мрячить. Якщо все-таки довелося намокнути, потрібно сушити виріб правильно: розправити на плічках і залишити на кілька годин в добре провітрюваному приміщенні. Потім акуратно прочесати спеціальною щіточкою.

Унікальність кашемірового зимового пальто полягає ще і в хороших теплозберігаючих властивостях. Його можна носити поверх коктейльної сукні, легкого светрики і спідниці, джинсів і лонгсліви.

Чому слід купити зимове пальто?

Тепле пальто цілком зможе замінити собою пуховик або шубу. Саме тому покупки оптом користуються величезним попитом. Можна назвати мінімум 5 причин, чому слід купити саме цей варіант:

  1. Носити його можна в практично в будь-яку погоду.
  2. Воно універсальне, зручне, добре сідає по фігурі, не дивлячись на шар утеплювача.
  3. Підійде для повсякденного носіння або особливого випадку.
  4. Поєднується з спідничні і брючними видами одягу різної довжини і фасону.
  5. Просте в очищенні і догляді.

Краще вибирати консервативні і універсальні кольори від виробника : чорний, темний синій, коричневий, рудий, бежевий, сірий.

Популярні види теплих пальто для жінок

Особливою популярністю користуються жіночі зимові пальта оптом міді довжини, з капюшоном і кишенями. Вони можуть бути однотонними або з комбінованих матеріалів і квітів. Наприклад, поточної взимку актуальні моделі:

  • з хутряною обробкою контрастного з пальто кольору;      
  • з декоративними яскравими або білими вставками в зоні грудей, талії;      
  • довгі вироби з бічними розрізами або одним заднім;      
  • зі стяжками в зоні талії або грудей;      
  • пальто-трансформери;      
  • пальто утеплені синтепоном.      

Вибирати потрібний колір слід в залежності від переважаючого в гардеробі відтінку або модних тенденцій. Якщо до зими в запасі є темна шуба або куртка, то можна вибрати пальто ультрамодного малинового, апельсинового або жовтого кольору.

Як правильно вибрати зимове пальто?

Щоб правильно підібрати для себе тепле пальто за формою і розміром , потрібно враховувати свій зріст, вагу, параметри фігури і інші особливості.

Отже, перед тим як купити стильне зимове пальто , необхідно враховувати такі нюанси

  1. Зріст. Невисокий на зріст дівчатам краще віддавати перевагу одягу міді довжини, з глибоким капюшоном або без нього, а також без пояса. Модницям середнього і високого зросту навпаки - довгі з поясом.
  2. Параметри. Якщо модниця має пишні форми , краще вибрати тип з коміром-стійкою, прихованими кишенями і без пояса. Власницям широких стегон підійде фасон «трапеція» і «прямокутник».
  3. Фасон. Класичні моделі йдуть практично всім, а ось ультрамодні «кокон» і «тюльпан» йдуть тільки дівчатам середнього зросту і з пропорційною фігурою. Прямого крою вироби універсальні і їх можна носити практично всім жінкам, потрібно лише правильно підібрати довжину і тип коміра.
  4. Утеплення. Кашемірові пальта оптом від виробника України та інші вовняні види і без утеплювачів і чудово зігрівають. Вироби з драпу і твіду можуть бути утеплені синтепоном 100 або 200, щоб навіть при температурі 5 - 7 градусів ефективно зігрівати тіло.

Утеплене пальто, як і жіноча зимова куртка , добре поєднується з класичними чоботами і ультрамодними шапками. Найголовніше - правильно скомбінувати кольори і фактури.