Які блузи великих розмірів вибрати в новому сезоні 2020

Блузи великих розмірів - незамінний предмет одягу для пишних дівчат, які хочуть виглядати стильно в новому сезоні. Різноманітність моделей дає можливість зібрати актуальний літній гардероб власницям 48-56 розмірів.
Блузка - універсальна річ, тому що може використовуватися для створення ділового, вечірнього або романтичного образу. Перед тим як купити білу блузку великого розміру, як і будь-якого іншого відтінку, варто ознайомитися з актуальними фасонами і квітами.

Трендова палітра і матеріали

Колір - один з головних критеріїв при виборі блузки. У новому літньому сезоні рекомендується звернути увагу на наступні відтінки:

Летняя женская блуза б-6202

  • пастельна палітра, включаючи ніжно-блакитний і блідо-рожевий кольори;
  • оливковий і хакі;
  • виразні, глибокі темні кольори.

Стилісти рекомендують уникати надмірно яскравих відтінків. Якщо ж ви хочете урізноманітнити свій гардероб виробами з принтами, зверніть увагу на наступні візерунки:

  • тонка смужка;
  • невеликий квітковий орнамент;
  • анімалістичні принт.

В асортименті інтернет-магазину Torry Shop представлені стильні блузи великих розмірів, які легко поєднувати з багатьма предметами гардеробу.
Щоб відчувати себе комфортно, рекомендується купувати вироби з натуральних тканин: бавовни, льону, шовку. Вибираючи вечірні блузки великих розмірів, зверніть увагу також на шифон і органзу - природний блиск цих матеріалів зробить образ жіночним, романтичним і стильним.

Блузи великих розмірів: актуальні фасони

Пишна фігура - це не привід відмовлятися від трендових і красивих речей. Блузки для повних дівчат сьогодні представлені широким розмаїттям фасонів. Головне, правильно вибрати модель вироби, яка підкреслить виключно переваги фігури. Щоб не розгубитися під час покупки, орієнтуйтеся на представлені нижче рекомендації.
Класичні блузки великих розмірів сорочкового крою - must have в гардеробі сучасної жінки. Стилісти рекомендують придбати кілька моделей. Зверніть увагу на наступні фасони:

  • оверсайз;
  • А-силует;
  • чоловічий крій.

Оверсайз моделі стильно виглядають і відмінно комбінуються як зі строгими, так і повсякденними речами. Вироби А-силуету можна носити з брюками і спідницями. Такі моделі добре приховують недоліки фігури. Блузи великих розмірів чоловічого крою - незамінні речі для офісних буднів.

Віддавайте перевагу вільним моделям, які обтягують фігуру. Довжина виробу повинна досягати середини стегна - таку річ можна заправити або носити навипуск.
Купуючи блузку-сорочку, зверніть увагу на класичні відтінки: білий, чорний, синій, темно-зелений. Любительки принтів можуть зупинитися на моделях в тонку вертикальну смужку. Від варіантів в горизонтальну смужку краще відразу відмовитися, оскільки такий принт візуально додає об'єм. Також відмовтеся від масивних візерунків і яскравих малюнків.

Вироби з коміром-стійкою

Комір-стійка - актуальна модифікація, яка візуально перетворює блузку в водолазку. Даний елемент подовжує шию і робить образ більш зібраним, елегантним, стильним. Повні дівчата помилково вважають, що шовкові вироби - не для них. Блузи великих розмірів з коміром-стійкою з шовку або атласу - альтернатива як для офісних, так і для вечірніх образів.
Щоб приховати зайві обсяги на руках, рекомендується зупинитися на моделях зі спущеною лінією плеча, розширеним рукавом і манжетами. Дані варіанти виробів застібаються переважно на спині, а спереду вони прикрашені бантом або лямками. У другому випадку воріт можна доповнити брошкою або іншими аксесуарами.

Блузки в стилі ретро

Зимові і літні блузки великих розмірів в стилі ретро - модні жіночі рішення, які повертаються з 70-х. Відмінні риси моделей:

  • геометричні принти на однотонному тлі;
  • пишний рукав;
  • воріт-бант;
  • волани;
  • вибиті рюші.

Летняя женская блуза б-6200

При виборі краще орієнтуватися на вільні моделі, які не обтягують фігуру. Доповнити такі блузи великих розмірів можуть браслети, срібні і золоті чокери, масивні ланцюжки.

З відкритими плечима

Дані моделі - вдале рішення для вечірніх виходів, зустрічей, прогулянок. Відкриті плечі підкреслять ключиці і шию, а образ стане більш жіночним, ніжним. Спущені рукави перетворюються в волани, рюші. Виглядає такий виріб від виробника оригінально і дуже стильно. Блузка з відкритими плечима гармонійно комбінується з розкльошеними брюками і спідницями міді.

У новому сезоні дизайнери не перестають радувати різноманітністю фактур і фасонів. На які блузи великих розмірів варто звернути увагу:

  • Мереживні вироби з повністю вибитою фактурою або окремими ділянками. Їх можна носити як на заходи, так і в будні дні. Такі моделі - неймовірно жіночні, вишукані та елегантні.
  • Подовжені блузки, які можна носити як сукні. Великі вироби оверсайз можна збирати на талії ремінцями і поясами.
  • Моделі на запах. Даний крій робить стрункішою і додає силуету легкості, жіночності. Трикутний виріз робить акцент на області декольте і подовжує шию.
  • Укорочені. Думка про те, що укорочені моделі можна носити тільки худеньким дівчатам, помилково. При виборі виробів такого плану зверніть увагу на варіанти з вузлом спереду, а також блузи великих розмірів з опущеними плечима. Поєднувати їх варто з брюками або спідницею з завищеною талією.

Не бійтеся експериментувати з принтами і кольоровою гамою.

В інтернет-магазині Torry Shop представлені блузки великих розмірів в роздріб і оптом, купити які ви можете за доступною ціною.

Доповнюйте готові образи прикрасами, шийними хустками і шовковими шарфами, ременями і поясами. Блузи можна носити навипуск або заправляти, підвертати, підв'язувати. Вироби, представлені в каталозі інтернет-магазину, гармонійно поєднуються з взуттям на підборах, кедами, сандалями, лоферами.